- Resmi Gönderi
Benim de zorunlu ders kredi bitti. Hatta kredi bu sınavla 230 oldu. Dönem bekliyorum seneye haziranda bitiyor.
Kaç dönemin var ?
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBenim de zorunlu ders kredi bitti. Hatta kredi bu sınavla 230 oldu. Dönem bekliyorum seneye haziranda bitiyor.
Kaç dönemin var ?
Kaç dönemin var ?
Kredi bilgilerimde okuduğum toplam dönem 7 olarak görünüyor. Gereken 8. Bir dönem kaldı sanırım seneye en geç yazın mezunum inşallah
ocak 2. Yarı ve şubat için veriler nasıl CAN cografyaciburak
Kredi bilgilerimde okuduğum toplam dönem 7 olarak görünüyor. Gereken 8. Bir dönem kaldı sanırım seneye en geç yazın mezunum inşallah
Mezunsun gereken dönem 5 2006 ve öncesi doğanlar tek sınavda mezun attığım videoyu izle
İkinci sınavlarda Mart'ta büyük ihtimalle
Estimator sınav sonuçları açıklandı en düşük 75 edebiyat onun dışında 85-100 gelmiş mezun yazısı gözüktü sonunda 😊
Estimator sınav sonuçları açıklandı en düşük 75 edebiyat onun dışında 85-100 gelmiş mezun yazısı gözüktü sonunda 😊
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
İyi hadi bakalım Hayırlı olsun
Eren bu sınav sonuçlarına nereden baktın bende hala gözükmüyor
Eren bu sınav sonuçlarına nereden baktın bende hala gözükmüyor
Uygulamadan ders bilgileri alınana gir
hiçbir sistemin gücü kaçan sisteme eşit olamaz
ocak 2. Yarı ve şubat için veriler nasıl CAN cografyaciburak
Abilerim cevaplarsaniz sevinirim
hiçbir sistemin gücü kaçan sisteme eşit olamaz
Eğer bir AB patlarsa bu gelecek sistemde İzmir'e bile kar yağar. Umarım süreklilik olur sistemde ve AB patlar ❤
Eren sonuçalara nasıl baktın kuzenimin sınavlarına giriyorum ben de 🤭
Ama öğrenci genel bilgiler kısmı gözükmüyo
Eren sonuçalara nasıl baktın kuzenimin sınavlarına giriyorum ben de 🤭
Ama öğrenci genel bilgiler kısmı gözükmüyo
herkesin yüklenmemiş daha