Ay sonu ülkemiz Libya'dan gelecek yeni bir bir sicak hava dalgasının etkisine girecek rekor üstüne Rekor ...
Allah sonumuzu hayır etsin ...
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAy sonu ülkemiz Libya'dan gelecek yeni bir bir sicak hava dalgasının etkisine girecek rekor üstüne Rekor ...
Allah sonumuzu hayır etsin ...
Ay sonu ülkemiz Libya'dan bir sicak hava daha dalgasına girecek rekor üstüne Rekor ...
Tarihteki en sicak ve kurak kis olacak
yazın 60 derece olucak sasirmayin
2 mt anomalinin önemini her geçen zaman daha iyi anliyorum
Tünaydın
Dudaklarına noldu senin çok kötü olmuş
dark and cold masaallah abime
sen anlarsın büyük ihtimalle,durup dururken mesajlar böyle oldu pc de komple google da degil masaüstü klasörler falan her şey
Buyur reis
Buyur reis
durup dururken yazı tipi değişti pc nin
durup dururken yazı tipi değişti pc nin
Masaüstünde de aynı şekil mi yoksa google da sitelerde mi?
Masaüstünde de aynı şekil mi yoksa google da sitelerde mi?
masaüstüde aynı
masaüstüde aynı
Ayarlar, Erişilebilirlik, Metin bölümünden olabilir veya bilgisayarım sağ tık özellikler>>Gelişmiş>>Performans başlığından ayarlara tıklayın. "En iyi görünüm için ayarla"'yı seçerek onaylayın, düzelmesi gerekir.
Ayarlar, Erişilebilirlik, Metin bölümünden olabilir veya bilgisayarım sağ tık özellikler>>Gelişmiş>>Performans başlığından ayarlara tıklayın. "En iyi görünüm için ayarla"'yı seçerek onaylayın, düzelmesi gerekir.
Erişilebilirlik bölümünü biraz karıştır reis ben de tam bilmiyorum veya ikinci çözüm işine yarayabilir. Olmadı forumlara konu aç istersen.
Veri paylaşma sayfasına güncel verileri paylaşıp açıklayacak bir bilir kişi yokmu acaba