Herkese merhaba. Tüm sorularınızı ve düşüncelerinizi bu konuya yazabilirsiniz. Lütfen gereksiz mesajlar ile model konularını meşgul etmeyelim.
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı geceler diliyorum herkese, kalanlara hoş sohbetler …
-
Hayırlı geceler herkese
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı geceler diliyorum herkese, kalanlara hoş sohbetler …
Hayırlı geceler herkese
Hayırlı geceler
-
Bu arada forumdaki 3.yılımıza da bugün itibariyle ayak bastık inşallah bu forumla nice yıllara diyelim
-
- Resmi Gönderi
Bu arada forumdaki 3.yılımıza da bugün itibariyle ayak bastık inşallah bu forumla nice yıllara diyelim
İnşallah Semih
-
Tarih yanlış bende sizde de öyle mi?
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Tarih yanlış bende sizde de öyle mi?
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Sami bakacaktı .
Önemli değil bence ..
Sanırım geç giriyor saat,takip et ya 01.00 da veya biraz daha ileri de atıyor.
Sanırım bir de atar yarını
Bende doğum günü takibinden BİLİRİM
-
Sami bakacaktı .
Önemli değil bence ..
Sanırım geç giriyor saat,takip et ya 01.00 da veya biraz daha ileri de atıyor.
Sanırım bir de atar yarını
Bende doğum günü takibinden BİLİRİM
Çok önemli değil abi gözüme çarptı sadece
-
Hayırlı geceler , Yeni hafta huzur, bereket ve sağlık getirsin inşallah. (daha sonraki haftalar üstüne bir de kar geldiğinde tadından yenmez 😄)
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı geceler , Yeni hafta huzur, bereket ve sağlık getirsin inşallah. (daha sonraki haftalar üstüne bir de kar geldiğinde tadından yenmez 😄)
Hayırlı geceler abim
-
- Resmi Gönderi
GFS KONUSUNA BAKALIM
>>>WinteR<<< hocam önemli anları atarak yorumda bulunuyor.
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Hayırlı akşamlar herkese abilerim, kardeşlerim geçen kıştan sonra yeniden döndüm foruma. Model takibi ve meteoroloji bir süredir çekici gelmiyordu ancak biraz biraz modellere bakmaya başladıkça yine beni ne kadar içine çekmeye başladığını gördüm düzenli olarak tekrardan buradayım. Selamlar
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı akşamlar herkese abilerim, kardeşlerim geçen kıştan sonra yeniden döndüm foruma. Model takibi ve meteoroloji bir süredir çekici gelmiyordu ancak biraz biraz modellere bakmaya başladıkça yine beni ne kadar içine çekmeye başladığını gördüm düzenli olarak tekrardan buradayım. Selamlar
Aleyküm selam hoşgeldin abim..
Arada aklıma gelirdi bu nerelerde diye
Haydi bakalım
-
Aleyküm selam hoşgeldin abim..
Arada aklıma gelirdi bu nerelerde diye
Haydi bakalım
Hoşbuldum abicim, teşekkür ederim
-