Sohbetimiz Bol Olsun

• YÖK: "Antalya, Bingöl, Elazığ, Erzincan, Karaman, Kayseri, Konya, Mardin, Mersin, Niğde, Sivas, Tunceli illerimizdeki yükseköğretim kurumlarında da bahar yarıyılı eğitim ve öğretim dönemi daha sonra açıklanacak bir tarihe kadar ertelenmiştir."

لا إله إلا الله محمد رسول الله La İlahe İllallah, Muhammedün Resulullah

Efsane Kar Sistemi Beklerken ...

• 100 TL battaniye 250 TL satan karaktersizler fırsatçılar olduğu soyleniyor ya ben inanmak istemiyom bukadar vicdansız olamaz bizim milletimiz

• Resmi Gönderi

100 TL battaniye 250 TL satan karaktersizler fırsatçılar olduğu soyleniyor ya ben inanmak istemiyom bukadar vicdansız olamaz bizim milletimiz

Vardır vardır..

Talan , yağma videoları var .

Zor zamanlarda fırsat düşkünü şerefsizler çok maalesef.

• Direkt vur emri vereceksin böylelerine

O emri vermek yanlış olur, şimdi şöyle bir durum var herkes saatlardir dışarıda yardım yok dolayısıyla gıda ve sıvı ihtiyacı var insanların, yardın ulaşmayan bir sürü karanlık bölge var şuan mecbur bulduğu yerden bu ihtiyaçlarını karşılamak zorunda insanlar, mesela kötü niyetliler var adamlar marketten televizyon, temizlik malzemesi veya çuvalla abartı mal çıkarıyorlar bunlar tespit edilip yargılanmalı.

• O emri vermek yanlış olur, şimdi şöyle bir durum var herkes saatlardir dışarıda yardım yok dolayısıyla gıda ve sıvı ihtiyacı var insanların, yardın ulaşmayan bir sürü karanlık bölge var şuan mecbur bulduğu yerden bu ihtiyaçlarını karşılamak zorunda insanlar, mesela kötü niyetliler var adamlar marketten televizyon, temizlik malzemesi veya çuvalla abartı mal çıkarıyorlar bunlar tespit edilip yargılanmalı.

Kötü niyetli olanları dedim zaten

:kralice::karyagisli::kar: 2022 EFSANESİ :kar::karyagisli::kralice:

• Şuan dışarda inanilmaz kar var tipi var ama dışarı bakmayı bile istemiyor canım soğukta ne yapıyor deprem altında kiler😥

• İnşAllah yanılırsın…

Öyle bir durum var ki şuan ilerleyen günlerde, bana keşke yanılmasaydın diyebilirsin. Ben çok yazmayayım istedim yoksa kafamda ki sayı daha fazla.

Mesaj defa düzenlendi, son düzenleyen john Snow: Ölü sayısı 30.000 bin oldu, 6 haneleri görebilir (12 Şubat 2023 21:23).

• Öyle bir durum var ki şuan ilerleyen günlerde, bana keşke yanılmasaydın diyebilirsin. Ben çok yazmayayım istedim yoksa kafamda ki sayı daha fazla.

Deprem yaz günü ve gündüz vakti olsaydı ölü sayısı tahminim 7/1 i olurdu, lakin deprem sabaha karşı herkes uykudayken ve daha kötüsü bu kışın en soğuk sistemine denk geldi, göçük altında kalanların hepsi malesef bu gece donarak ölecek.

• Yıkılan bina sayısına göre yazılan rakam Olabilir tabiki, inşaallah olmasın..

Birde bilinmeyen yıkılan yerlerde var tabiki

Ben hesapladım abi yıkılan bina sayısı 3000 her binada ort. 6 daire olsa 18.000 daire eder ve her dairede ort. 3 kişi olsa 54.000 kişi göçük altında (ki az hesaplamaya çalıştım) bu kış şartında benim tahminim gerçekten çok iyimser.