İyi günler abilerim ablalarim , uzun süredir yokdum depremden dolayı , hala sokdayiz , Malatya'da durumlar çok kotu , sel götürüyor, acaba bundan sonraki süreçte daha çok yagacakmi
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
Ayrıca polisler evleri tek tek gezerek evlerden çıkın diyiyor
-
- Resmi Gönderi
İyi günler abilerim ablalarim , uzun süredir yokdum depremden dolayı , hala sokdayiz , Malatya'da durumlar çok kotu , sel götürüyor, acaba bundan sonraki süreçte daha çok yagacakmi
İyi günler abim, hoşgeldin..
Allah yardım etsin, dikkatli olun abisi.. Arkadaşlar bakarlar yağışlara..
Allah afetinden korusun.
Not attılar ilave edeyim bende..
"yarında kuvvetli yağmur var,
Pazartesi hafifliyor "
derler.
Ayrıca polisler evleri tek tek gezerek evlerden çıkın diyiyor
Güvenlik güçlerine güvenin, sizler için ne iyiyse onu derler.
Kolay değil o havada da dışarıya çıkmak.
Evin konumuna baksın aile büyükleri, ona göre davranın..Allah korusun hepinizi
-
Geçmiş olsun tekrardan, iyi günler.. İNŞAALLAH tez vakitte sıkıntılarınız geçer gider.
-
- Resmi Gönderi
Selamlar hayırlı geceler herkese
-
- Resmi Gönderi
Selamlar hayırlı geceler herkese
Aleykumselam, hayırlı geceler
-
Tam 6 yıl olmuş üye olalı uzun zamandır girmiyordum aklıma gelince bir bakayım dedim o koca 6 senede neler değişmiş neler... O zaman hazır girmisken klasik cümlemizi de söyleyelim Mersin'de hava 14 derece yağmurlu .Dün çok fazla dolu yağdı ve baya yerler bembeyaz oldu kardan farksızdı
-
- Resmi Gönderi
Tam 6 yıl olmuş üye olalı uzun zamandır girmiyordum aklıma gelince bir bakayım dedim o koca 6 senede neler değişmiş neler... O zaman hazır girmisken klasik cümlemizi de söyleyelim Mersin'de hava 14 derece yağmurlu .Dün çok fazla dolu yağdı ve baya yerler bembeyaz oldu kardan farksızdı
Hoşgeldin abim,uzunca bir süredir kayıpsın.
Yoğun yağışlar, dolu bir kaç ilimizde maalesef etkili oldu,oluyor.
Allah afetinden korusun.
Hayırlı geceler.
-
- Resmi Gönderi
Kardeş hoş geldin 6 senede bir depil de arada bir uğra çaya gel içelim bir hoş Seda gerek bize. 👍
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı akşamlar
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı akşamlar
Hayırlı akşamlar
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı geceler herkese
-
- Resmi Gönderi