Beni pubg mobilden ekleyin birlikte oynayalım, üstelik zengin hesabımı görürsünüz. İsteği gönderdiğiniz zaman sizin olduğunuzu anlamam ihtimaline karşı buraya oyundami kullanıcı adınızı yazarsınız iyi akşamlar.
ID'IM: 44688304
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBeni pubg mobilden ekleyin birlikte oynayalım, üstelik zengin hesabımı görürsünüz. İsteği gönderdiğiniz zaman sizin olduğunuzu anlamam ihtimaline karşı buraya oyundami kullanıcı adınızı yazarsınız iyi akşamlar.
Herkesin Kadir Gecesi Mübarek Olsun
Beni pubg mobilden ekleyin birlikte oynayalım, üstelik zengin hesabımı görürsünüz. İsteği gönderdiğiniz zaman sizin olduğunuzu anlamam ihtimaline karşı buraya oyundami kullanıcı adınızı yazarsınız iyi akşamlar.
Arkadaşlar, oynayanlar ekler inşaallah Yusuf,anlamam da,oyunda oynamam pek bilmem.
Herkesin Kadir Gecesi Mübarek Olsun
İnşallah abım 🤲
Farka bak yahu sanki bambaşka coğrafyada bir şehir
Dışarısı şuan 8-9 derece desek yeridir hissedilen sıcaklık şuanda 10.5 derece falan gerçek sıcaklık
Hayırlı günler .
Dışarısı şuan 8-9 derece desek yeridir hissedilen sıcaklık şuanda 10.5 derece falan gerçek sıcaklık
Bizde hava yağışlı hafiften de olsa
Hayırlı günler .
Hoşgeldin abim, hayırlı günler
Sanki iç kesimdeki bir şehir gibi akşam da tam tersi sıcaklık yükseliyor nem düşüyor değişik bir mikroiklim oluştu sanki Zonguldakta gerçekten beni de şaşırtıyor
oraj var anlık
Bahar havaları çok garip oluyor. Gözünü alacak derecede parlak güneş ve gökgürültüsü sesi aynı anda.
havaların sesi ailesinin bayramını kutlarım teşekkürler
İyi bayramlar abim, hoşgeldin..
Bayramımız mübarek olsun
iyi bayramlar 🤲
Bayramımız mübarek olsun çekim bugünden Karabük-Yenice | Tır Köyümüzden - Bir anda bastıran ilkbahar yağmurunun ardından gökkuşağı çıktı bizde fotoğrafladık bu güzel anı...