- Resmi Gönderi
Kalkın yav ,
Maçta 2-1 öndeyiz, 4.sette 11-7 öndeyiz
Az kaldı altın madalyaya
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturKalkın yav ,
Maçta 2-1 öndeyiz, 4.sette 11-7 öndeyiz
Az kaldı altın madalyaya
Son 4 sayı lazım
3 kaldı
Altın madalya için iki sayı..
Altın kızlar iş başında..
Bir sayı
Altın madalya Türkiye'nin
Helal olsun sizlere
Altın madalya Türkiye'nin
Helal olsun sizlere
Hayırlı akşamlar herkese
Depremin 11.günü tasindigimiz yazlıktan dün itibariyle taşındık. İnsanın kendi evi , kendi köyü, kendi toprakları gibisi yok gerçekten. Her ne kadar çevrede hiç ev dahi olmasa ,tanıdığımız insanlar,tanıdığımız yerler , ait olduğun yer olarak hissetmek çok ayrı.
Depremin 11.günü tasindigimiz yazlıktan dün itibariyle taşındık. İnsanın kendi evi , kendi köyü, kendi toprakları gibisi yok gerçekten. Her ne kadar çevrede hiç ev dahi olmasa ,tanıdığımız insanlar,tanıdığımız yerler , ait olduğun yer olarak hissetmek çok ayrı.
Ben bunu whisper abime çok anlattım, 6 günlüğüne Mersin'e gittim 12 saat sonra moralim bozuldu, hiç keyif almıyordum.
Gözün aydın olsun abim.. Masaallah diyelim..Allah bir daha o acıları yaşatmasın
Ben bunu whisper abime çok anlattım, 6 günlüğüne Mersin'e gittim 12 saat sonra moralim bozuldu, hiç keyif almıyordum.
Bizde anladık sıkıntılarını Yusuf kolay değil bir başka yerde yaşamak.
Hayırlı geceler herkese
Hayırlı sabahlar olsun herkese.
Hayırlı günler.
Hayırlı günler.
Hayırlı günler olsune, hoşgeldin abim