Birilerine istasyon hatası olabileceğini söyledim diye Twitter'dan engellendim Twitter harbi garip yer
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
- Resmi Gönderi
Birilerine istasyon hatası olabileceğini söyledim diye Twitter'dan engellendim Twitter harbi garip yer
Takılma abim... Kendi kendine çalıp oynasınlar kimse onlar..
Hayırlı günler
-
benim de az önce dikkatimi çekti. Hayat kumlu'da sıcaklık 44.5 derece ve nem oranını %64 olarak gösteriyor MGM . Hissedileni 70 derece yapar bu. Büyük ihtimalle istasyon hatasıdır.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Sıcaklık düşerken bağıl nemin yükselmesi gerekir burada tam tersine düşmüş
Gidip bana çapraz rüzgar esiyor yok zembille nem indiriyorlar gibi saçma sapan şeyler diyemezler anca halkı kandırırlar
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı geceler herkese
-
Hayırlı günler .
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı günler .
Hayırlı günler
-
- Resmi Gönderi
Ulusal sıcaklık rekoru kırıldı. 😳
HASSA
14 Ağustos - 12.26(Yükseklik: 363m)49,7 0,0 -
- Resmi Gönderi
Adana Kozan 46.8 ile hemen arkasından geliyor. Hassa ölçümlerinde bir yanlış olabilir güncel bekliyorum.
-
- Resmi Gönderi
Ulusal sıcaklık rekoru kırıldı. 😳
HASSA
14 Ağustos - 12.26(Yükseklik: 363m)49,7 0,0 HASSA
14 Ağustos - 12.46(Yükseklik: 363m)49,1 -
- Resmi Gönderi
olağanüstü sıcaklar var.
-
- Resmi Gönderi
olağanüstü sıcaklar var.
Maalesef öyle abim..
Bizde de sıcak ama Allah'tan evde, gölgede , geceleri sıkıntı yok..
Ama meydanda iş edenlere Allah yardım etsin
-
- Resmi Gönderi
Maalesef öyle abim..
Bizde de sıcak ama Allah'tan evde, gölgede , geceleri sıkıntı yok..
Ama meydanda iş edenlere Allah yardım etsin
Cadirda konteynerde kalanlar... Bir pervane onu da çadır icinde calistirma daha iyi. Allah herkesin yardımcısı olsun
-
Fön etkisinden dolayı kuru sıcak hava Hatay'ın iç kesimlerini etkiliyor olabilir
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Büyük ihtimal fön etkisinden dolayı bu kadar yükseldi sıcaklıklar
15.00'da orta kuvvette karayel var fön etkisi iyice şiddetini arttırabilir
-