Tamam😂
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
Cuma günü sabah 7 deymiş ameliyatım baya erken bu kadar erken beklemiyordum saat olarak
-
Cuma günü sabah 7 deymiş ameliyatım baya erken bu kadar erken beklemiyordum saat olarak
Geçmiş olsun ne ameliyatı yazdıysan görmedim kusura bakma
-
Sinan başkan hala 6 7 sistemini bekliyormuş vay be 9 u gibi belki olur bişeyler başkan geçen senede seninle beraber 7 ocak sistemini beklemiştik 24 saat kala bile ne günlerdi
-
- Resmi Gönderi
Sinan başkan hala 6 7 sistemini bekliyormuş vay be 9 u gibi belki olur bişeyler başkan geçen senede seninle beraber 7 ocak sistemini beklemiştik 24 saat kala bile ne günlerdi
Model görüntüsünü rica etsem atar mısın kaçanı göçeni unutum ben yav
-
Model görüntüsünü rica etsem atar mısın kaçanı göçeni unutum ben yav
-
Son zamanlarda çıkardığım ders şu oldu modelden başkasına güvenmeyeceksin diğer verilerde çok ani değişimler oluyo çünkü
-
- Resmi Gönderi
Son zamanlarda çıkardığım ders şu oldu modelden başkasına güvenmeyeceksin diğer verilerde çok ani değişimler oluyo çünkü
Şimdi şöyle bir şey var irtifa ne kadar yüksekse veriler o kadar az değişiyor mesela 500hpa 850hpa sıcaklıklarına göre her güncelleme 5-10 derece değişmez veya stratosfer,mjo gibi veriler
-
İyi akşamlar, son bir kaç gündür ciddi uyku problemi çektiğimi belirtmek isterim ya 1-2 saat uyuyabiliyorum ya hiç. Böyle devam ederse çok büyük sağlık sorunları yaşayacağım halüsyasyon da buna dahil. Ne yapacağım bilmiyorum gözüme uyku girmiyor çok endişe ediyorum
-
- Resmi Gönderi
İyi akşamlar, son bir kaç gündür ciddi uyku problemi çektiğimi belirtmek isterim ya 1-2 saat uyuyabiliyorum ya hiç. Böyle devam ederse çok büyük sağlık sorunları yaşayacağım halüsyasyon da buna dahil. Ne yapacağım bilmiyorum gözüme uyku girmiyor çok endişe ediyorum
Al eline tesbih, Allah'ı zikret mutlaka uyursun.
-
Al eline tesbih, Allah'ı zikret mutlaka uyursun.
Abi şimdiden hakkınızı helal edin uzun vadede ciddi sağlık sorunları yaratıyor böyle devam ederse.
-
Abi şimdiden hakkınızı helal edin uzun vadede ciddi sağlık sorunları yaratıyor böyle devam ederse.
Melatonin hormonunu artırıcı şeyler tüket
-
Melatonin hormonunu artırıcı şeyler tüket
Sorun onda değil bence, uykuya dalıyorum uyuyacak gibi oluyorum yarı uykulu şekilde orada kalıyor devamı gelmiyor.
-
Sorun onda değil bence, uykuya dalıyorum uyuyacak gibi oluyorum yarı uykulu şekilde orada kalıyor devamı gelmiyor.
O ayda 2 3 kez bendede oluyor
Melatonin arttırıcı şeyler yapabilirsin
Telefonu okuma modunda kullan mavi ışık uykuyu açar, uykuya dalmanı zorlar
-
Uyku Getiren Şeyler: Yiyecek, İçecek ve Bitkiler - Nefis Yemek TarifleriUyku sorunları olanlar için uyku getiren şeyler bu yazıda! Uyku getiren yiyecekler, içecekler, bitkiler ve işe yarar tavsiyeler için tıklayın, iyi uykular!www.nefisyemektarifleri.com -