Sohbetimiz Bol Olsun

• Merhaba havalarınsesi sitesi üyeleri ben Sosyal bilgiler öğretmenliği 1. sınıf öğrencisiyim öğretmenimiz Genel Fiziki Coğrafya dersinde ödev olarak "Manisa ilinin sıcaklık ve yağış(son 10 yıl) grafiğini excelde hazırlayınız" adlı konuda ödev verdi ve benim Manisa ilinde son 10 yıla ait sıcaklık ve yağış verilerine ihtiyacım var bu verilere nasıl ulaşabilirim yardımcı olabilirseniz çok güzel olur şimdiden çok teşekkür ederim

• Resmi Gönderi

Merhaba havalarınsesi sitesi üyeleri ben Sosyal bilgiler öğretmenliği 1. sınıf öğrencisiyim öğretmenimiz Genel Fiziki Coğrafya dersinde ödev olarak "Manisa ilinin sıcaklık ve yağış(son 10 yıl) grafiğini excelde hazırlayınız" adlı konuda ödev verdi ve benim Manisa ilinde son 10 yıla ait sıcaklık ve yağış verilerine ihtiyacım var bu verilere nasıl ulaşabilirim yardımcı olabilirseniz çok güzel olur şimdiden çok teşekkür ederim

hayırlı olsun kardeşim şimdiden bu linkten araştırabilirsiniz

Meteoroloji Genel Müdürlüğü

• Resmi Gönderi

Merhaba havalarınsesi sitesi üyeleri ben Sosyal bilgiler öğretmenliği 1. sınıf öğrencisiyim öğretmenimiz Genel Fiziki Coğrafya dersinde ödev olarak "Manisa ilinin sıcaklık ve yağış(son 10 yıl) grafiğini excelde hazırlayınız" adlı konuda ödev verdi ve benim Manisa ilinde son 10 yıla ait sıcaklık ve yağış verilerine ihtiyacım var bu verilere nasıl ulaşabilirim yardımcı olabilirseniz çok güzel olur şimdiden çok teşekkür ederim

Mgm den bulabilirsin ben bakıyorum şimdi bulabilirsem atrım

• hayırlı olsun kardeşim şimdiden bu linkten araştırabilirsiniz

https://www.mgm.gov.tr/veridegerlendi…tistik.aspx?k=A

Meteorolojinin sitesini inceledim orda bulabilsem buraya yazmazdım zaten bana son 10 yıla ait lazım örnek 2012 sıcaklık ve yağış ortalaması sonra 2013 sıcaklık ve yağış ortalaması gibi sonra bunları grafikte göstereceğim

• Resmi Gönderi

Meteorolojinin sitesini inceledim orda bulabilsem buraya yazmazdım zaten bana son 10 yıla ait lazım örnek 2012 sıcaklık ve yağış ortalaması sonra 2013 sıcaklık ve yağış ortalaması gibi sonra bunları grafikte göstereceğim

kardeşim yardımcı olmak için link attım mgm den baktığını nerden bileyim üslubuna dikkat etmeni rica ediyorum

• kardeşim yardımcı olmak için link attım mgm den baktığını nerden bileyim üslubuna dikkat etmeni rica ediyorum

Yardımcı olmak istediğiniz için çok teşekkür ederim ama ben bu ödevi yaparken öncesinde araştırmamı yapıpda geldim bir sonuca ulaşamadım hani zaten bir sonuca ulaşabilsem buraya yazmayacaktım üslup olarakta yanlış birşey söylemedim diye düşünüyorum ama sizi rahatsız eden bir cümlem,kelimem olmuş yinede özür dilerim

• Resmi Gönderi

Yardımcı olmak istediğiniz için çok teşekkür ederim ama ben bu ödevi yaparken öncesinde araştırmamı yapıpda geldim bir sonuca ulaşamadım hani zaten bir sonuca ulaşabilsem buraya yazmayacaktım üslup olarakta yanlış birşey söylemedim diye düşünüyorum ama sizi rahatsız eden bir cümlem,kelimem olmuş yinede özür dilerim

şimdiden başarılar dilerim kardeşim benim bildiğim mgm sayfası başka kaynak bilen varsa paylaşır arkadaşlar

• Merhaba havalarınsesi sitesi üyeleri ben Sosyal bilgiler öğretmenliği 1. sınıf öğrencisiyim öğretmenimiz Genel Fiziki Coğrafya dersinde ödev olarak "Manisa ilinin sıcaklık ve yağış(son 10 yıl) grafiğini excelde hazırlayınız" adlı konuda ödev verdi ve benim Manisa ilinde son 10 yıla ait sıcaklık ve yağış verilerine ihtiyacım var bu verilere nasıl ulaşabilirim yardımcı olabilirseniz çok güzel olur şimdiden çok teşekkür ederim

İyi geceler Samet! Biraz geç saat ama yine de:) Benim de alakalı bir konuda bir projem var, onun için meteorolojik veriye ihtiyaç duyuyorum. Bu konuyla alakalı MGM'nin sistemi bu oluyor: mevbis.mgm.gov.tr. Anladığım kadarıyla üniversitelerden bir yazı ya da benzer bir şey aracılığıyla ücretsiz şekilde ulaşılabiliyor. İşine yararsa ne mutlu! Ancak (iyi) çalışıyor mu emin değilim, ben de henüz kullanamadım.

Açıklamak gerekirse bu sistemde her türlü veri var MGM tarafından saklanan, istediğini de bulursun eminim.

• Resmi Gönderi

Hayırlı geceler herkese..

GFS GECE GÜNCELLEMESİ başladı ve paylaşılıyor..

Buyrun arkadaşlar

The content cannot be displayed because it is no longer available.
  • İyi geceler Samet! Biraz geç saat ama yine de:) Benim de alakalı bir konuda bir projem var, onun için meteorolojik veriye ihtiyaç duyuyorum. Bu konuyla alakalı MGM'nin sistemi bu oluyor: mevbis.mgm.gov.tr. Anladığım kadarıyla üniversitelerden bir yazı ya da benzer bir şey aracılığıyla ücretsiz şekilde ulaşılabiliyor. İşine yararsa ne mutlu! Ancak (iyi) çalışıyor mu emin değilim, ben de henüz kullanamadım.

Açıklamak gerekirse bu sistemde her türlü veri var MGM tarafından saklanan, istediğini de bulursun eminim.

Merhaba iyi geceler çok teşekkür ederim burayada kendimce bir mail gönderdim ama henüz cevap gelmedi umarım istediğim veriye ulaşabilirim internette bu veri hiçbirşekilde yok gibi