- Resmi Gönderi
Hayırlı günler, keyfimiz yerinde...
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHayırlı günler, keyfimiz yerinde...
Hayırlı günler, keyfimiz yerinde...
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Aha bu'da benim telefondur. Son model telefonlar arasında 😎
Aha bu'da benim telefondur. Son model telefonlar arasında 😎
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Xioami'nin hangi modeli Yusuf?
Xioami'nin hangi modeli Yusuf?
11T pro
Xiaomi 14 pro sanırım en sonuncusu UsTaD
11T pro
120 hz ekran yenileme hızı emoled ekran 8gb ram Snapdragon 888 işlemci 120w şarj hızı (şarj süresi 17 dk) telefonumun bazı özellikleri
120 hz ekran yenileme hızı emoled ekran 8gb ram Snapdragon 888 işlemci 120w şarj hızı (şarj süresi 17 dk) telefonumun bazı özellikleri
Bende ki de aynı özelliklere sahip ayrıca 200 MP arka kamera 10X zom ve Ois var.
Bende ki de aynı özelliklere sahip ayrıca 200 MP arka kamera 10X zom ve Ois var.
Benimkinin işlemcisi bir tık daha iyi sadece.
iphone candır🤝
iphone candır🤝
Türkiyede mantıksız, performansına göre çok pahalı satılıyor.
tamam.
Bana görede xiaomi çöp kendimde kullanıyorum telefon drop yiyor ve sistem yavaş işliyor iphone açık ara samsung,xiaomi ve diğer androidlere göre daha hızlı performans sunuyor ancak fiyatı dediğin gibi tartışılır.
tamam.
Örneğin iphone 12 ye 27 bin lira veriyorsun 60 hz ekran sunuyor sana diğer özellikleride fiyatına göre zayıf kalıyor bütün iphoneler aynı Türkiyede iphone gereksiz pahalı.
Bana görede xiaomi çöp kendimde kullanıyorum telefon drop yiyor ve sistem yavaş işliyor iphone açık ara samsung,xiaomi ve diğer androidlere göre daha hızlı performans sunuyor ancak fiyatı dediğin gibi tartışılır.
Telefonun modeline göre hızı değişiyor model neydi xiaominin bakayım özelliklerine
Telefonun modeline göre hızı değişiyor model neydi xiaominin bakayım özelliklerine
Note 9 128