- Resmi Gönderi
Adam uyurken maç kazanıyordu zaten. Uyanıkken Bi icraatı yok idi😬
Bütün sirri bozdun abi👀🏃🏻
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAdam uyurken maç kazanıyordu zaten. Uyanıkken Bi icraatı yok idi😬
Zico dan başka hoca tanımam. Adam bir kaç sezon daha kalabilseydi neler olurdu neler
Ben ne kadar sabredersem, patlama noktam o kadar büyür. Umarım o ay sonu sistemi düzgün gelir.
Sakin dur Yusuf
Sakin dur Yusuf
İroni yapıyorum, benim şakalarım serttir.
dark and cold sen kısa vadede bilgili bir arkadaşa benziyorsunda bir şey soracaktım bu ne oluyor tam olarak ne anlamam gerekir bundan
SnowPiercer hoşgeldiniz
SnowPiercer hoşgeldiniz
Hoşbuldum teşekkür ederim
SnowPiercer Hoşgeldin 👏👏
Hoşbuldum teşekkür ederim
Hoşgeldin..Hayırlı geceler HS ailesi,
Technopat canlı yayinindayim inanılmaz cahillik akıyor roketin ikisine yapmacik diyen var uzayda o hıza nasıl dayanabiliyorlar diyen var,bu adamın görevi ne işe yariyor şimdi diyen var sorgulamadan önce araştırmak yok her zaman direkt eleştiri.
Technopat canlı yayinindayim inanılmaz cahillik akıyor roketin ikisine yapmacik diyen var uzayda o hıza nasıl dayanabiliyorlar diyen var,bu adamın görevi ne işe yariyor şimdi diyen var sorgulamadan önce araştırmak yok her zaman direkt eleştiri.
Bizde GFS deyiz
UsTaD Gel beni al abi cumartesi akşam batıya gidelim
55milyon dolar için satılan fabrika falan.. neyse ya Türkiye’den biri uzaya çıktı ELHAMDÜLİLLAH tek derdimiz buydu
IMG_20240119_015550.jpgAnlık sıcaklıklar şaka gibi, Ocak'ta değiliz Hazirandayız sanırım. 🥵🥵🥵
selamın aleyküm hayırlı sabahlar hayırlı cumalar