bu aylarda neden bu kadar yüksek sıcaklık oluyor anlamıyorum hiç kış yaşayamıyoruz resmen ya
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
1.1gram kafein ile göğüs antrenmanı😈 adam akıllı kar göremedik acısını vücuttan çıkaralım (kesinlikle o kadar kafein almayın özellikle bir anda, benim kafein toleransım baya yüksek)
-
-
1.1gram kafein ile göğüs antrenmanı😈 adam akıllı kar göremedik acısını vücuttan çıkaralım (kesinlikle o kadar kafein almayın özellikle bir anda, benim kafein toleransım baya yüksek)
500mg kafein 2 ölçek pre
-
500mg kafein 2 ölçek pre
pegasus’a rakibiz diyosun😹
-
pegasus’a rakibiz diyosun😹
Ben pre alınca tuvaletten çıkamıyorum 10 dk da bir git gel
-
-
Ben pre alınca tuvaletten çıkamıyorum 10 dk da bir git gel
hangi markanın kullaniyorsun
-
Bu şarkıları dinlerken artık başım ağrıyor
-
hangi markanın kullaniyorsun
Kullanmıyorum şu anda önceden HİQ ve Ocean kullandım
-
Bu şarkıları dinlerken artık başım ağrıyor
kafeini vücuda yedirmek için göğüs ant ortasına kadar dinliyorum devamında ve kolda normal rap pop falan dinliyorum ama evet baş ağrıyor
-
Kullanmıyorum şu anda önceden HİQ ve Ocean kullandım
bende ikisini kullandım ama kullanmıyorum artık vücut bağışıklık kazanıyor etki etmiyo🥲
-
bende ikisini kullandım ama kullanmıyorum artık vücut bağışıklık kazanıyor etki etmiyo🥲
Aynen kahve en iyisi
-
Ben hayatımdan şeker ve tuzu çıkardım yulafı soktum her sabah yulaf ezmesi yer hale geldim ya tek öğün ya iki öğün meyvelerden muzu her öğünden önce tüketir hale geldim
-
Ben hayatımdan şeker ve tuzu çıkardım yulafı soktum her sabah yulaf ezmesi yer hale geldim ya tek öğün ya iki öğün meyvelerden muzu her öğünden önce tüketir hale geldim
yulaf ezmesi yemek kolay iş değil valla😅 Ama tuzla şekeri hayattan çıkarmak max 1 haftanı alıyor
-