Ama dedigimle yaparsanız bence 10 numara oluyor kuru üzüm kuru erik de koyabilirsiniz isteğe bağlı yine zerdeçal ve tarçın da ekleyin
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
Valla size anlatırken canım cekti sıcak sütle ne güzel gidiyor bir de süt gaz yapar o yüzden laktozsuz süt ya da az yağlı süt tercih edebilirsiniz efenim
-
Birde o sütü cekecek yulaf 10-15 dk bekleyecek
-
Zonguldakli67 Gokhan6167 bizde Batı karadeniz Zonguldak temsilcileri olarak bir ara merkezde buluşalım sistem günü yayın açalım ne dersiniz
-
Tabi önce sistem almamız lazım o tarihte ufukta göründü 7 Şubat gibi gibi
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
En sevdiğim fon müziği
-
Arkadaşlar ben burada tam olarak ne demek istediğini anlamadım özet geçer misiniz
NERVİUM, anksiyolitik olarak günde 2 veya 3 defa 5-30 mg dozlarında kullanılmalıdır. Akut alkol yoksunluğunda: gerekirse 2 ila 4 saat aralıklarla günde 5-20 mg, Sedatif hipnotik olarak: yatmadan önce, günde 5-15 mg kullanılmalıdır.
-
- Resmi Gönderi
Zonguldakli67 Gokhan6167 bizde Batı karadeniz Zonguldak temsilcileri olarak bir ara merkezde buluşalım sistem günü yayın açalım ne dersiniz
İnşallah denk gelirsek süper olur
-
Arkadaşlar ben burada tam olarak ne demek istediğini anlamadım özet geçer misiniz
NERVİUM, anksiyolitik olarak günde 2 veya 3 defa 5-30 mg dozlarında kullanılmalıdır. Akut alkol yoksunluğunda: gerekirse 2 ila 4 saat aralıklarla günde 5-20 mg, Sedatif hipnotik olarak: yatmadan önce, günde 5-15 mg kullanılmalıdır.
Akut alkol yoksunluğunda gün boyu 2-4 saat aralıklarla 5-20 mg kullanmak nedir öldürecekler mi insanı ben anlamadım özet geçin..
-
Akut alkol yoksunluğunda gün boyu 2-4 saat aralıklarla 5-20 mg kullanmak nedir öldürecekler mi insanı ben anlamadım özet geçin..
5 mg kullan en az baktın fayda etmiyor mg yukselt
-
5 mg kullan en az baktın fayda etmiyor mg yukselt
İlaç en fazla 5 mg zaten
-
İlaç en fazla 5 mg zaten
1 tanesi 5 mg ise 4 saatte bir alsan 20 mg yatana kadar
-
1 tanesi 5 mg ise 4 saatte bir alsan 20 mg yatana kadar
Ben kaygı, kafaya takma gibi sorunlar için kullanıcam ilacı son zamanlarda dertliyim
-
Burada böyle tüm gücümle tartışıyor gibi gözükebilirim ama güçlü gözükmeye çalışıyorum çünkü bunlara layık değilim.
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı geceler
-