- Resmi Gönderi
Ufaktan geç kalsam da hayırlı geceler
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturUfaktan geç kalsam da hayırlı geceler
hayırlı geceler
Ufaktan geç kalsam da hayırlı geceler
Hayırlı geceler olsun
Allah bir daha yaşatmasın 🤲
Metrelik kar izlemek isteyenlere
Bir sene önce bugün hiçbir şey yok . Gece güncelleme takibi yaptık. Sonra diyagram bekledik. Saat 3 30 a kadar.
40 dakika sonra o şokla uyandım. Sonraki 2 gün hiç uyumadım. 2.günün sabahında enkazın karşısında üst geçit merdiveninde uyuyakaldım. 3 saat sonra arabada uyandım. Hastaneye giderken 4 yerde durup ısınmaya çalıştım. O kadar soğuktu ki... Nasıl geçti onca şey? Nasıl atlattık? Korku filmi gibi. Çok kötü hissediyor insan.
Abim yarim saat önce hastaneye gitti.
1 saat sonra kafeteryaya gidip kuzenlere kahve ısmarlayacak. O da yaptıkları son şey. İçtikleri son kahve olacak. Ve kafeteryadan aşağı inmeseler hiçbir şey olmayacaktı. Kahveleri masada duruyordu hala. Duygularımı anlatamıyorum. Saat 4 17 de o hastanenin enkazında olacağım. Bir kez daha sesleneceğim. İnme oradan diye. 18 saniyede aşağı yetiştiği an 21.saniyede karşı bina üstüne devrilecek. Ne olduğunu anlamadan göçüp gidecek. Rüyalarda dahil onu bir daha hiç göremeyeceğim. Yattığınız yer incinmesin abilerim, güzel abilerim 🥺❤️
Depremde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah rahmet eylesin tüm depremzedelerimize geçmiş olsun inşallah
Allah tekrarını yaşatmasın bir daha
selamın aleyküm hayırlı sabahlar hayırlı kazançlar, depremin 1. yılını üzüntüyle karşıladık. inşallah rabbim ülkemizin batı doğu fark etmeksizin böyle bir afet yaşamayız. ölenlere rahmet kalanlara sabır diliyorum mekanları cennet olsun inşallah
Selamun aleyküm hayırlı sabahlar
Selamun Aleyküm arkadaşlar hayırlı bir gün olsun inşallah 🤲
Şöyle bir şey olsa neler Yaşarız acaba...
2024 kış sezonu sadece yaşayacaklarımıza dair ipucu, artık bir kışı özel olarak değerlendirmek yerine geniş açıdan ne durumlara düşüyoruz ondan bahsetmek lazım.
Kışın bu günlerinde t-shirtle gezeceğimi hiç düşünmezdim tam Nisan havası var
Bugün tek eksiğimiz ağustos böceği oldu, ağustos ayında değil miyiz? Bu hayvanlara ne oldu böyle bu sene yoklar. Şimdiye akşamın bu saatinde kafamı şişirmişlerdi, pencereyi kapatsan sıcaklarsın, pencereyi açsan başın şişer.. Ne yapsan ayrı dert.
hayırlı kandiller hayırlı geceler
hayırlı kandiller hayırlı geceler
Hayırlı kandiller herkese namazda bol bol kar duası yaptım Yüce rabbim kabul ihsan eyler umarım.