Süper la nina ??
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
Hava bu aralar çok sıkıcı ilerliyor, kuzeyden serin hava girmesine rağmen yağışı bırak bulutluluk bile olmadı. Geçen yazda aynı şey olmuştu kuzeyden serin hava giriyordu yağış olmuyordu.
-
- Resmi Gönderi
Hatay'da seçim sonucu tescillenmiş oldu. Ceketimi assam kazanırım diyen Lütfü Savaş kaybetti. Hatay'da iktidar seçmeninden çok muhalif seçmen sevinmiştir buna. Mehmet Öntürk'e hayırlı olsun diliyorum. Lütfü Bey'den daha fazla güveniyorum
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı akşamlar herkese
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı akşamlar herkese
Hayırlı akşamlar abim
-
- Resmi Gönderi
Öglen deniz havası akşam üşüten havalar 2 gündür de fena rüzgar var
-
Kadir gecemiz mübarek olsun. Tutacağımiz oruçları Allah kabul etsin, hayırlı Sahurlar.
-
- Resmi Gönderi
Kadir gecemiz mübarek olsun. Tutacağımiz oruçları Allah kabul etsin, hayırlı Sahurlar.
Amin
Hayırlı sahurlar herkese
-
Ay ortası ve sonrası ülkeye +0 girer mi diye arada bir modelleri kontrol ediyorum, yoksa hiç işim olmazdı bu dönemde.
-
Hayırlı Sahurlar arkadaşlar, Allah tutacağımiz oruçları kabul etsin.
-
- Resmi Gönderi
Amin
Hayırlı sahurlar herkese
-
- Resmi Gönderi
Amin
Hayırlı sahurlar herkese
Amin, Allah kabul etsin
▶️ Bu Reels videosunu izle
Sen ne gördün ❓ . . . Beni takip etmeyi unutmayın 👉@mottivasyonel . . . . #piskoloji ##motivasyon #motivasyonsözleri #at | Popüler | Viral | Bilim | Etkileyici | viiral_tr · Orijinal SesSen ne gördün ❓ . . . Beni takip etmeyi unutmayın 👉@mottivasyonel . . . . #piskoloji ##motivasyon #motivasyonsözleri #at. viiral_tr · Orijinal Seswww.facebook.com -
Hayırlı İftarlar arkadaşlar afiyet olsun.
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı İftarlar arkadaşlar afiyet olsun.
Herkese afiyet olsun,Hayırlı akşamlar,
-
Hayırlı İftarlar arkadaşlar Allah kabul etsin.
-