- Resmi Gönderi
Hayırlı günler herkese
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHayırlı günler herkese
İyi günler HS ailesi
gördes 41 derecelerde rekor olabilir
manisa ilçelerinde ilk üçe girer
gördes 41 derecelerde rekor olabilir
manisa ilçelerinde ilk üçe girer
Şu aralar kaynıyor , dediğinde doğrudur abim..
Allah yardım etsin dışarda çalışan insanımıza
#SONDAKİKA
Çanakkale’de 4.9 büyüklüğünde deprem oldu
Biri video çekmiş Çanakkale’deki depremi. Çok şiddetli bir deprem oldu diyor. 5.2 büyüklüğündeki artçıda kardeşimle kahve içerken sakin ol normal bir artçı diyip devam ettiğimizi hatırlıyorum. Kimse alışmak zorunda kalmaz inşallah o duruma
Biri video çekmiş Çanakkale’deki depremi. Çok şiddetli bir deprem oldu diyor. 5.2 büyüklüğündeki artçıda kardeşimle kahve içerken sakin ol normal bir artçı diyip devam ettiğimizi hatırlıyorum. Kimse alışmak zorunda kalmaz inşallah o duruma
Allah afetinden korusun inşaallah
Hayal edin, eylülün 2. Haftasına gelmişiz ve 850 hpada +5-+6 lar ülkemize giriyor sıcaklık 16-17 derece civarına sabitlenirken kuzeyden soğuk bir karayel esiyor ve her yer serinliyor hatta insanlar üşüyor uzun kollu kıyafetlerimizi dahi giyiyoruz. Kısa kollu tişörtle gezenler çok üşüyor.
Hayırlı günler herkese
Hayırlı günler herkese
Hayırlı günler dayı. Sana ve herkese
Uzun zamandır sahneye çıkmayan Şebnem Ferah, 66 milyon TL'lik konser teklifini reddetti.
(Akşam)
21 Temmuz pazar günü, dünya genelinde bugüne kadar kaydedilen en sıcak gün olarak tarihe geçti.
(AB Copernicus İklim Değişikliği Kurumu)
iyi akşamlar 22 07 dün meteoroloji gm gerçekleşen en yüksek sıcaklıklar yunus emre çakmak orman sahası 43,3 akhisar 42,8 GÖRDES 42,7 ilk üçe gireriz demiştim
Hayırlı sabahlar hayırlı günler olsun herkese