Gfs inat etti benim sistemi göstermiyor, 8-12 eylül tarihleri arası sürekli en sıcak senaryoyu deniyor, çok sinir oldum şuan 🤣🤣 gerçekleri gösterse aslında o tarihlerde serinleme var. Diyagram o tarihler için 850 hpada düşüşler gösterirken gfs ana güncellemesi gerçekleri saklıyor. Sürekli bir kıskanç ruh haliyle takılıyor bana hayırdır gfsye 🤣
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
Selamın Aleyküm
-
- Resmi Gönderi
Selamın Aleyküm
Aleykümselam, hoşgeldin
-
Selamın Aleyküm
Aleykümselam
-
Ben yaz mevsiminin en çok ağustos sonu ve eylül 3.haftası döneminde çok sıkılıyorum. Bu döngü şaşmıyor sabrım hep bu dönemde taşıyor.
-
- Resmi Gönderi
KarTutkunu hoşgeldiniz
Hayırlı Cumalar hayırlı geceler herkese
-
- Resmi Gönderi
KarTutkunu Hoşgeldiniz. Hayırlı günler olsun herkese
-
Hoşbuldum teşekkürler. Hayırlı cumalar.
-
-
KarTutkunu hoşgeldin.Hayırlı günler HS ailesi
-
herkeste böyle mi bilmiyorum ama bu sene kar hasretim geçmiş yıllara göre 5 kat daha fazla. sanırım bunun sebebi koskoca 2024 sezonunda 1-2 kez kısa süreli seyirlik ince ince yağan kar dışında hiçbirsey gormemekti. Uludağ'a çıkmaya değmeyecek kadar çöp bir kıştı. Bir an önce 30 derece ve üzerindeki günlere veda edip önce serin, yağışlı fırtınalı günlere, ardından Aralık itibariyle soğuk ve karlı günlere kavuşuruz 🙏 Ciddi anlamda yaz atosferine zerre tahammül kalmadı 😐 kar videolarına bakarak hasret gidermeye devam
Hepimizde geçen kış yaşamadığımız bir heves ve heyecan var. Yarın eylül ayına geçiyoruz artık inşallah. Sonrası sonbahar demeye kalmadan bir bakmışız kış
-
- Resmi Gönderi
Hepimizde geçen kış yaşamadığımız bir heves ve heyecan var. Yarın eylül ayına geçiyoruz artık inşallah. Sonrası sonbahar demeye kalmadan bir bakmışız kış
Aynen öyle inşallah👏🏻👏🏻
Hayırlı akşamlar herkese
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı sabahlar hayırlı günler olsun
-
- Resmi Gönderi
-
- Resmi Gönderi
enderblg28 hoşgeldiniz
-