Bu aralar hayatımda her şey üst üste geliyor ve bazı şeyler iyi gitmiyor. Bari kar yağsa da birazcık mutlu olsam.
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
- Resmi Gönderi
Sinan UsTaD aleykümselam hayırlı Cumalar,hayırlı günler..
Bu aralar hayatımda her şey üst üste geliyor ve bazı şeyler iyi gitmiyor. Bari kar yağsa da birazcık mutlu olsam.
Yaşlı oturan whisper derki ,,
tek düze devam eden bir mutluluk veya devamlı üst üste süregelen aksilikler olmaz.
Her sıkıntılı sürecin arkasına sizi mutlu edecek,hayatı sevdirecek güzellikler mutlaka olacaktır..👏👍
-
İnşallah dayı yaa parmaklarından bal damlıyor umarım çok mutlu olacağım bişeyler olur
-
- Resmi Gönderi
Akşam neşesi olsun..Eski bir video ama eğlenceli,
Dayı şimşek hızında bir harekette bulunuyor
2 B görüntüleme · 17 B ifade | Perché?! 😂 #jokes #scherzi #schiaffi #slap #dolore #ridere #lol #humor #bar #friends #why | Gianni AgostinoPerché?! 😂 #jokes #scherzi #schiaffi #slap #dolore #ridere #lol #humor #bar #friends #why.www.facebook.com -
- Resmi Gönderi
İyi akşamlar.
-
- Resmi Gönderi
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı günler.
-
Hocam yılbaşında İstanbul için kar ihtimali var mı ve 8 ocakta gelmesi öngörülen sistemle ilgili olumlu olumsuz bı gelişme var mı cevaplayabilir misinizz
-
Hoşbuldum, iyi forumlar diliyorum.
-
Hoşgeldiniz,iyi günler HS ailesi
-
- Resmi Gönderi
Hoşgeldiniz. Hayırlı günler olsun herkese.
-
Aranızda öğretmen var mı? Ya da aranızda bakan olan var mı beni atayın 😂
-
- Resmi Gönderi
Bana gerek kalmamış
Whisper abi bir insana ban veya ceza yapmışsa denk olmuştur. Onun kadar sabırlı insancıl biri yapmışsa gerisi 21. Kişi olarak sağda solda gezmesi olur.
-
- Resmi Gönderi
İyi günler.
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı günler herkese , ANITKAYA 2022 sanırım
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -