Sinan merhaba : senin beklediğin sistem sanırsam Ao ve Nao - Mjo 4 faza geçişi esnasında olacak gibi buda 15 ocak ile 20 ocak arasına geliyo gibi görünüyor bu treni kaybedersek Şubat ayında kar için umudum biter ...
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
Sinan merhaba : senin beklediğin sistem sanırsam Ao ve Nao - Mjo 4 faza geçişi esnasında olacak gibi buda 15 ocak ile 20 ocak arasına geliyo gibi görünüyor bu treni kaybedersek Şubat ayında kar için umudum biter ...
Bana sorarsanız senin umudun zaten sahte bir umut,olumsuz ne varsa üzerine toplamışsın.Sistem senin beklediğin tarihlerde gelip de sana prim yaptıracaksa hiç gelmesin daha iyi, bilmem anlatabildim mi.
-
- Resmi Gönderi
İçme suyu şişelerinin kapak renkleri, sadece estetik bir tercih değil, aynı zamanda suyun kaynağı ve işlenme biçimi hakkında bilgi veren önemli işaretler taşıyor.
Peki, bu renkler ne anlama geliyor ve nasıl bir rehberlik ediyorlar?
Mavi Kapak:
Doğal Mineralli Kaynak Suyu
Mavi kapaklar, suyun doğal kaynaklardan elde edildiğini ve işlenmemiş olduğunu gösteriyor.
Bu su türü, içinde birçok mineral barındırıyor ve doğal minerallerle zenginleştirilmiş oluyor.
Doğal kaynak suyu, genellikle tercih edilen bir seçenek olarak karşımıza çıkıyor.
Bu kategoride yer alan Hayat Su genellikle kırmızı kapak kullanırken, Saka Su ise turuncu kapak kullanır.
Kırmızı Kapak:
İşlenmiş Doğal Kaynak Suyu
Kırmızı kapaklar, suyun işlenmiş olduğunu gösteriyor.
İşlenmiş su, doğal kaynaklardan elde edilen suyun işlenerek şişelendiği anlamına geliyor.
Suların çoğu bu kategoride yer alır.
Erikli, Nestle ve Hamidiye gibi su markaları mavi kapak kullanır.
Hamidiye’nin kapağı turkuaz renklidir.
Beyaz Kapak:
Arıtılmış Saf Su
Beyaz kapaklar ise suyun arıtılmış ve saflaştırılmış olduğunu ifade ediyor.
Arıtma işlemi, suyun içerisindeki katkı maddelerini ve kirleticilerini uzaklaştırarak, suyu daha güvenli ve temiz hale getiriyor.
Genellikle derelerden elde edilen sularda kullanılır.
Türkiye’de bir standart yok, keyfi olarak kapak rengi veriliyor
Ancak resmi olarak Türkiye’deki su şişelerinin kapak renkleri, suyun türü veya işlenme biçimi hakkında bir bilgi vermez.
Bu bilgiler ışığında, su alırken kapak renklerine dikkat etmek, suyun kaynağı ve içeriği hakkında fikir sahibi olmanızı sağlayabilir.
Ancak Türkiye’de bu renklerin anlamı konusunda bir standart olmadığını unutmamak önemli.
Suyunuzu seçerken, kapak renginden ziyade, suyun kaynağı ve içeriği hakkında detaylı bilgi edinmeye çalışın.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Hayırlı akşamlar herkese.
Sosyal medya üzerinden paylaşımlarımızı takip ederseniz seviniriz 👏
X'te Havaların Sesi (@HavalarinSesi)HavalarinSesi Amatör Meteoroloji Forumunun Twitter Hesabı. Paylaşımlarımız Kurumsal Değildir, Bilimsel Verilere Dayalı ve Hobi Amaçlıdır. Sesimizi Dinle! ❄x.comHavalarinsesii | IstanbulHavalarinsesii, İstanbul. 1.814 beğenme · 51 kişi bunun hakkında konuşuyor. Havalarinsesi Meteoroloji Forumun Hesabıdır. ☔️Meteorolojik…www.facebook.com -
- Resmi Gönderi
hava_rehberi yuserdo hoşgeldiniz,iyi forumlar
-
Hayırlı geceler tüm forumdaşlara final sınavlarına girecek herkese başarılar dilerim şimdiden inşallah güzel sonuçlar almak nasip olur
-
Önümüzde şuan için modeller muallakta görünen fakat şahsi görüşüm o sistemin geleceğidir ve biz de kar sevdalıları olarak bu sistemi de bir yandan gizlice takip ediyoruz tabi dört gözle bekliyoruz geç olmadan denk düşsün hasretiz özlem duyduğumuz kar yağışlarına, kar fırtınalarına..
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı geceler.
-
Önümüzde şuan için modeller muallakta görünen fakat şahsi görüşüm o sistemin geleceğidir ve biz de kar sevdalıları olarak bu sistemi de bir yandan gizlice takip ediyoruz tabi dört gözle bekliyoruz geç olmadan denk düşsün hasretiz özlem duyduğumuz kar yağışlarına, kar fırtınalarına..
Hasretim ben sana deli gibi hasretimm
-
Hayırlı geceler.
Sahiden hayırlı mı geceler?
-
- Resmi Gönderi
Sahiden hayırlı mı geceler?
Hayırlıdır hayırlı .
-
- Resmi Gönderi
Spotifya şarkı yüklemeyi bilen var mı
-