- Resmi Gönderi
İnternet mi yavaşladı site mi yeni yıla özel :D
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturİnternet mi yavaşladı site mi yeni yıla özel :D
Cezalı üyelik durumun kalktı, fakat seni neyin kızdırdığını bana özelden yazmanı istiyorum iyi seneler.
Bakalım 2025 in ilk gece güncellemesi nasıl olacak
Bakalım 2025 in ilk gece güncellemesi nasıl olacak
İlk yarı bende
Bende bir tur atayım geleyim.
Bu arada bir soru soracağım bu verdiğimiz tarihte sistem gelirse ki !
Herkese mutlu yıllar 🎊
Selamünaleyküm hayırlı sabahlar hayırlı günler
Selamünaleyküm hayırlı sabahlar hayırlı günler
Aleyküm selam hayırlı sabahlar hayırlı günler abim
Hayırlı akşamlar.
Hayırlı akşamlar.
Hayırlı akşamlar abim
Sanki tahmincilere veya analizcilere para ödeniyorda ona göre tahmin yapıyoruz tutmayınca linç yağmuru
Sanki karın yağıp yağmaması tahmincilerin elinde adı üstünde tahmin işte tutarsa vezir tutmaza rezil ilan ediliyor malesef böyle😊😊 Benim tek isteğim ins Ocak ayı boş geçmez 1 defa da olsa güzel bir sistem alırız umuarim
Bir kaç şey yazayım..
Burada olmaktan zevk duyuyorum,kimse yazmasa bile yaz ayında da olsam bakmak,açmak beni mutlu ediyor.
Hele hele sistem kovalama,geldi, gelmedi peşinde koşmak ise ayrı bir zevk.
Arkadaşlar yazıyorlar,Eren'in de dediği gibi para alan yok,rant sağlayan yok,birilerini kandırıp köşeyi dönen yok.
Sadece bu gönül işi.. Çoğu arkadaşımız okuldan veya işten veya ailesinden zaman çalıp burada harcıyor..Bu çok önemli bizler için.
Bazı kırıcı mesajlar oluyor,bazen hesap soruluyor adeta.
Az daha içten ve samimiyet ile, hoşgörü ile bazı olaylara yaklaşırsak o zaman tadından yenmez olur.Acı da olsa tatlı olur
BENCE ÖYLE
Severim bu forum ortamını, herkesi de seviyorum bir abi,kardeş veya yaşım büyük baba olarak diyeyim.
Hayırlı geceler herkese..
Millet beklenti içerisinde. Ülkede ne takip edilse bir gerginlik bir kaos ortamı yaratılmaya çalışılıyor. Spordan siyasete sanata hatta bilime kadar. Bizim bir hobi ile Whisper dayının da dediği gibi yazın bile girip bakmak mutlu olmak maksadımız. Ama bazıları sadece kar seviyor. Haricinde ne olursa kızıyor,sinirleniyor, belki haklı kendince. Ama dur durak bilmiyor kimse. Sanırım meteorolojide hep KAR GELİYOR, İSTANBULA KAR, 1929,1987 ,2004 GİBİ GİBİ absürt ve gerçeklikle uzaktan yakından alakası olmayan bilgi kirliliğine alıştık hepimiz. Öyle bir beklentideyiz. Olmayınca Sinan başkan sistem gelmedi. Eren hoca ocağın 20 sine atıf yaptı. Hani sistem vsvs diye birbirimize giriyoruz. Bu kadar bilimsel bir işi hobi olarak aile ortamında yapıyoruz ama iyi günde ama kötü günde. Hepimiz aynı amaç için buradayız hocalar da dahil. O yüzden birbirimize karşı biraz daha hassas davransak herkes için daha iyi olur. ben de birkaç kelime yazayım dedim. Hayırlı geceler. :elkaldıranadam: