- Resmi Gönderi
Sinan Aligunaydin Çağrı Erdal EnesT_ mertcan1806 mehmet civan aleykümselam, hayırlı günler herkese
kar geliyor heralde abi. saatimi kurayim ben 2 saate. o kutleler buraya ulasirsa saf kar aliriz. yine uyku yok
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSinan Aligunaydin Çağrı Erdal EnesT_ mertcan1806 mehmet civan aleykümselam, hayırlı günler herkese
kar geliyor heralde abi. saatimi kurayim ben 2 saate. o kutleler buraya ulasirsa saf kar aliriz. yine uyku yok
HAYDİ BİSMİLLAH
Hayırlı akşamlar ve geceler.
Hayırlı akşamlar ve geceler.
Hayırlı geceler hayırlı kandiller
Selamünaleyküm hayırlı sabahlar hayırlı kandiller.
Hayırlı sabahlar hayırlı kandiller
Günaydın kandiliniz mübarek olsun
2004 kışında meşhur sistemden 1 ay sonra kadar (ne kadar geçti tam hatırlayamıyorum) bir kar daha yağmıştı ve hiç fena değildi neredeyse 30 40 cm birikim yapmıştı hatırlayan var mı?
2004 kışında meşhur sistemden 1 ay sonra kadar (ne kadar geçti tam hatırlayamıyorum) bir kar daha yağmıştı ve hiç fena değildi neredeyse 30 40 cm birikim yapmıştı hatırlayan var mı?
Şahsen ben karın 2004 gibi yağmasını istemem tipi şeklinde yağmıştı ve boğaz köprüsünün halatı kopmuştu o sistemde
Şahsen ben karın 2004 gibi yağmasını istemem tipi şeklinde yağmıştı ve boğaz köprüsünün halatı kopmuştu o sistemde
Bence 2004 başlasın
Cümleten Hayırlı sabahlar
o başka bir seviyeydi hava resmen güven veriyordu yok yağarken eriyecek mi yağış kesilecek mi derdi yoktu karayel bıçak gibi kesiyordu yüzünü.
herkes hatırlayamıyor ama tarihte yanılabilirim 4 ocak 2002 tarihinde bir sistem yaşamıştık o sistem benim için en keyifli ve en unutulmaz olan kar yağışıydı.
Hayırlı sabahlar , hayırlı kandiller 🙏
belki sistemin şerefine Efsane-Semih geri katılır aramıza