Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı işler herkese
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
Selamünaleyküm Hayırlı akşamlar
Kalp krizi sonucunda anjiyo olduk ve bir adet Stent takıldı
Çok geçmiş olsun abim Rabbim şafi ismiyle şifa versin
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı akşamlar herkese,
Dünkü güzel yağış sonrası kar bu sabahta uğradı ve güzel de yağdı..Hala kar var haliyle de soğuk
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Selamünaleyküm
Taburcu oldum şimdilik , sıkıntı yok tedaviye devam.
-
- Resmi Gönderi
Selamünaleyküm
Aleykumselam
Masaallah Masaallah,tez zamanda şifa inşallah
Geçmiş olsun abim
-
Selamünaleyküm
Geçmiş olsun, aleykümselam hocam
-
Selamünaleyküm
Hey maşallah abim turp gibisin belli belli tekrarını yaşamamak dileğiyle..🙏🙏
-
Selamünaleyküm Hayırlı akşamlar
Kalp krizi sonucunda anjiyo olduk ve bir adet Stent takıldı
abi cok büyük gecmis olsun rabbim acil sifa versin, bi isteğin ihtiyacin olursa bi kardesin daima burda.
-
Selamünaleyküm
Geçmiş olsun abim check up yaptıracağım ben de 3 Nisan'da bir şey çıkmaz inşAllah.
-
- Resmi Gönderi
Hey maşallah abim turp gibisin belli belli tekrarını yaşamamak dileğiyle..🙏🙏
Amin
Geçmiş olsun abim check up yaptıracağım ben de 3 Nisan'da bir şey çıkmaz inşAllah.
İnşaALLAH bir şeyin çıkmaz
abi cok büyük gecmis olsun rabbim acil sifa versin, bi isteğin ihtiyacin olursa bi kardesin daima burda.
Eyvallah kardeşim unutmam
-
Mahmut Sami abi apple cihazlarda profil fotoğrafına tıklayarak bildirimler kısmı açılmıyor 2-3 gündür. Ya da sadece ben bu sorunu yaşıyorum.
Kısıtlamalar sonucu forumda ağırlaşma olmasından kaynaklı olabilir mi ? -
Mahmut Sami abi apple cihazlarda profil fotoğrafına tıklayarak bildirimler kısmı açılmıyor 2-3 gündür. Ya da sadece ben bu sorunu yaşıyorum.
Kısıtlamalar sonucu forumda ağırlaşma olmasından kaynaklı olabilir mi ?Bende yok sorun kendi fotoğrafıma tıklayınca gözüküyor
-
- Resmi Gönderi
Kısıtlamalar sonucu forumda ağırlaşma olmasından kaynaklı olabilir mi ?Bende yok sorun kendi fotoğrafıma tıklayınca gözüküyor
Reklam ile alakalı sorun o bakacağım ona zamanla
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı akşamlar herkese. Hava buz kesiyor. Hatay’da bile 👍🏻
-
Hayırlı Sahurlar, afiyet olsun Allah tutacağımiz oruçları kabul etsin.
-