Hayırlı cumalar herkese uzun zaman sonra ilk defa konumumda kar yağışı gördüm bugün
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı geceler herkese.
Bu videoyu izleyiniz,
Bilim Kulübü | Parçacık fiziği profesörü Brian Edward Cox'un anlatımıyla, ışık hızında seyahat... | FacebookParçacık fiziği profesörü Brian Edward Cox'un anlatımıyla, ışık hızında seyahat...www.facebook.com -
- Resmi Gönderi
interstealer da deginmislerdi bu konuya.
oradaki deneylerde sanirim tam hatirlayamadim yine 27-28 km bir mesafede denemislerdi. dolaniklik ilkesine gore iki benzer ve eszamanii parcacik electron un birini uyardiklardiklarinda digeride tepki veriyordu. ve bu durumun aralarinda isik yili mesafe bile olsa yine ayni sekilde olacagi on kabul ediliyor.
ve farkli bir deneyde hisenberg in beliriszlik ilkesi temelinde eninsten ile bohrn dolaniklik ilkesini gore gozlemci ve olcume gore cift yarik deneyi ile tartistilar. parcaciklarin iki ayri durumda parcacik etkili ve dalga fonkiyonu dagilim gostermesinin nedenlerini arastirdilar. hatta ikisinin arasindali solvey konferasindaki atismalari meshurdur. einstein tanri zar atmaz dedi uzerine bohr tanrinin isine karismayi birak cevabini verditabi bu konu biraz karmasik kuantum mekanigi schrodinger in dalga mekanigi ve max planck in sabiti ve kuantum varsayimlari uzerine kurulmus bir arastitma konusu. ben bi ara biraz sardim bu ise kuarklar lepton vs vs vs 10 larca fizik tanimlarinin ve denklemlerinin oldugu bir konular zinciri. biraz kafasini yoruyor insanin
edit: kavramlarda kucuk karisikliklar olabilir merak edenlerin arastimasi icin aklimda kalan keywordleri yazmaya calistim aciklamaktan ziyade. -
- Resmi Gönderi
Hayırlı günler herkese
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı günler herkese
Hayırlı günler abi
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı günler olsun herkese..
1901 yılından bir kare,kızımız testilerini doldurmuş, genel bir bakış ile nasıl bir yaşam sürdüğü tahmin ediliyor.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Selamünaleyküm hayırlı geceler
Tüm işlemler bitti harikayım bilindik kapalı damar kalmadı .
-
- Resmi Gönderi
Selamünaleyküm hayırlı geceler
Tüm işlemler bitti harikayım bilindik kapalı damar kalmadı .
Aleykümselam, geçmiş olsun tekrardan abim.
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı günler herkese..
Sabah,akşam yemeklerden sonra baş ağrısı için bana geleceksiniz denilseydi...
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
nörojen mesane sebebiyle mesanemde biriken idrarı hissetmiyorum. Ve hissetmediğim sürece idrarı dışarı atamıyorum. Muhtemelen 24-48 saat içerisinde bir çok komplikasyon gelişecek ve bu komplikasyonları acildeki doktorlar fark etmezse bir kaç gün içinde öleceğim. Bu komplikasyonların en tehlikelisi mesane patlaması mesanem patladıktan sonra şiddetli bir ağrı hissedeceğim ve çeşitli rahatsızlıklar ortaya çıkacak. Neden şuanda acile gitmiyorsun diyorsanız orası sır olarak kalsın. Şuan göz göre göre riske giriyorum beni bu riske girdirip hayati tehlikeye sokanlarında Allah belasını versin diyorum. Belkide son günlerimi yaşıyorumdur hakkınızı helal edin.
-
- Resmi Gönderi
dark and cold Allah korusun abim,ne biçim laflar onlar..
Acile gitmeme sebebini bilemiyorum ama olmamış o aldığın tavır.
-
Belkide son günlerimi yaşıyorumdur hakkınızı helal edin.
Bu kadar karamsar olma hocam,sen gerekeni yap, doktor, hastane,aile,eş dost yardımı da al.
Geçmiş olsun,geç gördük mesajını
-
- Resmi Gönderi
Geçmiş olsun kardeşim bak ben nereden döndüm 5 damar tıkanıklığı kalp krizi biraz moral ve şükür çok iyiyim
-
- Resmi Gönderi
nörojen mesane sebebiyle mesanemde biriken idrarı hissetmiyorum. Ve hissetmediğim sürece idrarı dışarı atamıyorum. Muhtemelen 24-48 saat içerisinde bir çok komplikasyon gelişecek ve bu komplikasyonları acildeki doktorlar fark etmezse bir kaç gün içinde öleceğim. Bu komplikasyonların en tehlikelisi mesane patlaması mesanem patladıktan sonra şiddetli bir ağrı hissedeceğim ve çeşitli rahatsızlıklar ortaya çıkacak. Neden şuanda acile gitmiyorsun diyorsanız orası sır olarak kalsın. Şuan göz göre göre riske giriyorum beni bu riske girdirip hayati tehlikeye sokanlarında Allah belasını versin diyorum. Belkide son günlerimi yaşıyorumdur hakkınızı helal edin.
Geçmiş olsun Yusuf, Allah acil şifa versin. Böyle karamsar düşünceler bedenine daha çok zarar verir. Güzel düşün daha iyi Olursun inşallah.
-
Teşekkür ederim bir iyi bir kötü oluyorum, kısa süre iyi olduktan sonra yine başlıyor felan filan.
-