Geliyorreee
Sistemi indirecek basınç dizilim beklentinizi söyleyebilirmisiniz. Modellerde ilerleyen günlerde İskandinav bölgesinde yüksek basınç hakimiyeti görebilirmiyiz?
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturGeliyorreee
Sistemi indirecek basınç dizilim beklentinizi söyleyebilirmisiniz. Modellerde ilerleyen günlerde İskandinav bölgesinde yüksek basınç hakimiyeti görebilirmiyiz?
Gfs yi takip ediyorsan ne görüyorsan tersini düşün
izlandanın basķısı bitmedikce adam akıllı sistem alamicaz galiba
siz ne diyorsunuz bu olaya burak bey?
izlandanın basķısı bitmedikce adam akıllı sistem alamicaz galiba
siz ne diyorsunuz bu olaya burak bey?
Şişirme diyorum.Birkaç güne farklı çıktılar göreceksiniz
Hocam bu beklenen sistemi 2017 ile mukayese etmek gerekirse ne dersiniz.... bu ölçekte bir sistem olabilir mi?
Hocam bu beklenen sistemi 2017 ile mukayese etmek gerekirse ne dersiniz.... bu ölçekte bir sistem olabilir mi?
Efsane sistemler sonlara doğru belli olur o yüzden mukayeselik durum yok şuan
Burak hocam nasıl bir şey bekliyorsunuz biraz açarmışsınız ?
Burak hocam nasıl bir şey bekliyorsunuz biraz açarmışsınız ?
Sistem kesinleşince zaten konuşacağız.Hala oturmayan şeyler var
Burak bey bence ötelenecek gibi duruyor gelsede çok güçlü bir sistem gelmeyebilir Ocak 20 si civarı gelebilir Sinan beyin bahsettiği şeyler neden olmasın diyorum
Burak bey bence ötelenecek gibi duruyor gelsede çok güçlü bir sistem gelmeyebilir Ocak 20 si civarı gelebilir Sinan beyin bahsettiği şeyler neden olmasın diyorum
Sistem otelenme diye bir şey yoktur. Sen sistem 9'unda gelecek dersen, sistem 2-3 gün sapma ile gelir ona öteleme denir ama 1 hafta 10 gün sonra gelirse o öteleme olmaz. Kimse de ben bu sistemi bildim diyemez, kusura bakmayın.
240 saatler de değişim başlıyor..Sistem gelecek önce avrupa sonra biz gibi duruyor öteleme 2-3 gün olabilir en fazla..Takibe devam modellere yansıyacak gfs rüya görüyor
Patern değişimi çok mu uzuyor bana mı öyle geliyor ? Yağışlı periyottan sonra bu durgunluk, sapma ya da öteleme normal mi ? Bu coğrafya en fazla yağışı Aralık ve Ocak aylarında alır.
Beni bilgilendirirseniz sevinirim.
Patern değişimi çok mu uzuyor bana mı öyle geliyor ? Yağışlı periyottan sonra bu durgunluk, sapma ya da öteleme normal mi ? Bu coğrafya en fazla yağışı Aralık ve Ocak aylarında alır.
Beni bilgilendirirseniz sevinirim.
Hayır normal bu zaman dilimi geçen seneye kıyasla çok daha iyi diyebilirim atmosfer çok hareketli su an
Hava Tahmincisi güzel abim pek araya girmemeye çalışıyorum.
Sana da blog açayım ben,sen tarih ver ve yaz, gelir gelmez bakarız.
Tahmin senden takdir Allah'tan..Ama benden veya bizim arkadaşlardan asla ,iğne, çuvaldız veya eleştiri almazsın buna emin ol.
Senden ricam işin tadı kaçmasın..
Fazla muhalif oluyorsun sanki tahminci arkadaşlara.Herkez öteleme ne biliyor, ne yazdığını,zamanını da biliyor.
Hayırlı geceler herkese
Tesekkurler Eren Hava Tahmincisi