Şu foto 5dk da oldu. 1 saat once cektim euro4 yarina harika bi yagis verdi hayirlisi bakalim iyi formlar
İç Anadolu Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Tahmin Yorumu
-
-
- Resmi Gönderi
Şu foto 5dk da oldu. 1 saat once cektim euro4 yarina harika bi yagis verdi hayirlisi bakalim iyi formlar
Daha iyisine İNŞAALLAH ..
İyi forumlar size ve herkese,iyi geceler.
Takip edelim,varsa olursa gorsel paylaşalım..Eline sağlık abim
-
Konya kopuyordu en son
-
Şuan merkezde kar hafifledi inş böyle devam etmez 6 7cm anca birikim vardir😭
-
Niğde de dün akşam çok güzel bı kar yağdı üniversiteddki herkes aşağı inip kartopu oynadık.. çok iyiydi. Galiba bidaha böyle bı görüntü için uzun bı süre bekleyeceğiz
-
- Resmi Gönderi
Niğde de dün akşam çok güzel bı kar yağdı üniversiteddki herkes aşağı inip kartopu oynadık.. çok iyiydi. Galiba bidaha böyle bı görüntü için uzun bı süre bekleyeceğiz
Hani görsel Siverekli?
-
Whisper hocam konyadaki yağiş artarmi ne olur sabaha kadar sizce bi tahmin alabilirmiyiz
-
Öğlene kadar zaman zaman yoğun kar var konyada radara baksana nasıl pompalıyor kütleleri akdenizden
-
- Resmi Gönderi
Whisper hocam konyadaki yağiş artarmi ne olur sabaha kadar sizce bi tahmin alabilirmiyiz
Fazla anlamam baktım ama yanlış bilgi vermeyeyim..
Sahutt Eren Fevzi Burak Muhammed Ali ve müsait olan arkadaşlar..
Yağış var gece , yarinda görünüyor ama ..
Arkadaşlar bakarlarsa daha iyi yorum ederler.
Aslında yağış gelmişse radar takibi yapın derim
Mgm nin Mobil uygulaması ve birde aşağıdaki MGM radarindan bakmak en sağlamı olacaktır
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Kütle doldu yağışlar harika,Akdeniz habire çalışıyor. Konya özellikle sağlam kütle oturdu kaldı üzerinde. Zaman zaman yoğun kar yağışları görebiliriz Konya Ankara Kırıkkale hattında. Yarın öğle saatlerine kadar devam edecek. Yarın gündüz merkezlerde sıcaklık sorunu olabilir ondan korkuyorum umarım olmaz.
-
- Resmi Gönderi
Yasin71 eline sağlık abim
-
Elinize sağlik hocam bencede sicaklik sorunu olucak gibi
-
Yaşadığım bölge'de radar görüntüsü iyi fakat sıcaklık yüksek ilerleyen saatlerdede klasikleşmiş artış olabileceğini var sayarsak kar göremeden sistem gidecek sanırım
-
Beyşehir'den selamün aleyküm
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Aleykumselam Toca_Tr23
Yaşadığım bölge'de radar görüntüsü iyi fakat sıcaklık yüksek ilerleyen saatlerdede klasikleşmiş artış olabileceğini var sayarsak kar göremeden sistem gidecek sanırım
Öyle olmaz İnşaallah
-