inşallah hocam ama pek umudum kalmadı valla saatler geçtikçe umutlar azalıyor yağarsa öğlen ikindi arası olacak olmazsa daha da yağmaz gibi gösteriyor sistemler
İç Anadolu Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Tahmin Yorumu
-
-
- Resmi Gönderi
Eskişehir anlık
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Eskişehirin neresiymiş hocam orası odunpazarı bomboş
-
konya ne olur akşamada mi yoğun vermiş icon modellerden anlayan bi hocam varmi
-
- Resmi Gönderi
konya ne olur akşamada mi yoğun vermiş icon modellerden anlayan bi hocam varmi
Yağışlar öğledne sonra tüm bölgeyi terk edecek belki ara ara geçişler olur akşama kadar ancak 21 ine kadar yağış gözükmüyor
-
- Resmi Gönderi
Sordum yegene,cevap gelir.. Kendim gittim oradan biliyorum rakımlı o sitelerin olduğu yer..
-
Yağışlar öğledne sonra tüm bölgeyi terk edecek belki ara ara geçişler olur akşama kadar ancak 21 ine kadar yağış gözükmüyor
Radarda yağışlar öğleden sonra bitecek gibi durmuyor.
-
- Resmi Gönderi
Radarda yağışlar öğleden sonra bitecek gibi durmuyor.
Genel anlamda bitiyor öğleden sonra bölgesel yağışlar ağırlıklı .
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Okullar tatil edilir gibi yer yer 15 20cm kar var
-
Son durum
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
15 cm falan var gibi Toca_Tr23
-
Yağmura çevirebilir cevirmeden yagis duradabilir
-
- Resmi Gönderi
Odunpazarı ıhlamurkent mah
-
Konya-Denizli-Kütahya üçlüsü iyi kar almış gibi görünüyor hayırlı olsun bereketli olsun inşallah darısı diğer bölgelere
-
Konya Köprübaşı tarafında iyi yağıyor maşallah