Şu an çok güzel yağıyor.
İç Anadolu Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Tahmin Yorumu
-
-
Konusuz adam eline sağlık kardeşim.
-
- Resmi Gönderi
Sistem fos oldu diye trollük yapanlara cezai işlem uygulanacak görüldüğü üzere gayet güzel tutmuş
-
Kırıkkale olarak henüz yağış başlamadı 20 cm umudumuz eriyor ...
-
Sistem Ankara'ya da geç giriş yaptı. Size de akşam-gece sistem giriş yapar muhtemelen 🙂
-
Hocam 21:00-22:00 civarı kar yağışınız başlayacak Allah'ın izniyle, soğuk girişi tam anlamıyla Kırıkkale'ye ulaşmadı, biraz daha sabır.
-
Hocam 21:00-22:00 civarı kar yağışınız başlayacak Allah'ın izniyle, soğuk girişi tam anlamıyla Kırıkkale'ye ulaşmadı, biraz daha sabır.
Sabah 6 - 10 arası çok güzel yağış aldık güzelde örtü yapmıştı sonra bu eridi zamanda geçiyor ben biraz MGM bakarak hareket ediyorum MGM'ye göre yoğun yağış akşama bitiyor gibi ama dediğiniz gibi gecikme var gibi inşallah iyi olur
-
Sabah 6 - 10 arası çok güzel yağış aldık güzelde örtü yapmıştı sonra bu eridi zamanda geçiyor ben biraz MGM bakarak hareket ediyorum MGM'ye göre yoğun yağış akşama bitiyor gibi ama dediğiniz gibi gecikme var gibi inşallah iyi olur
Hocam buyrun Kırıkkale merkez.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Hocam rüzgar anlık olarak güneyli (Lodos) soğuk cephe girişi ile birlikte, güzel yağış alacaksınız merak etmeyiniz.
-
Konyada merkez ilçeler arasında ayrışmalar var merkezin güneyi daha yeni örtü yaparken kuzeyi 10 cm olmuştu neredeyse
-
An itibariyle konumumda kar yağışı başladı. Birkaç dakika içinde yerler beyazladı. Yağış şiddetlenerek devam ediyor. 🌨☃️🌨
-
-
-
- Resmi Gönderi
-
Evet abi, uzun zamandır yağan en güzel kar.
-