5,10,cm var yerlerde dışarısı buz bakalım öğlen sonu yine başlar galiba
Maşallah salıya kadar devam aralıklarla
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur5,10,cm var yerlerde dışarısı buz bakalım öğlen sonu yine başlar galiba
Maşallah salıya kadar devam aralıklarla
Konya güzel geçirecek gibi sistemi
Eskişehir Batıkent
Eskişehir ıhlamurkent
6 Şubat 2023 (Pazartesi)
Yoğun Kar Yağışına Dikkat!
Buzlanma, Don Olayları ve Ulaşımda aksamalar
İl merkezi ve İlçelerde Eğitim-Öğretime bir (1) gün süreyle ara
Engelli ve hamile kamu personeli idari izinli sayılacaktır. Kaynak :Kırıkkale Valiliği.
Benim artik bu sistemden eskisehir adına bı şey beklemiyorum 5cm kar aldık Kuru soğuk yedik sadece
Benim artik bu sistemden eskisehir adına bı şey beklemiyorum 5cm kar aldık Kuru soğuk yedik sadece
Daha yeni girdi soğuk ve yağışlar..
Kar yağışı Pazartesi, salı, Çarşamba var ama az ,ama çok..
Belki de beklenmeyen olur,ihya eder inşaallah Serkan
Konyada güzel kar var ortalama 15 cm kar var diyebiliriz merkezde sabaha kadar da yoğun devam edecek gibi gözüküyor bakalım merakla bekliyorum
Konyada güzel kar var ortalama 15 cm kar var diyebiliriz merkezde sabaha kadar da yoğun devam edecek gibi gözüküyor bakalım merakla bekliyorum
Vay masaallah masaallah, bereketli olsun
Aksaray Yozgat Kırşehir Kırıkkale hattı sağlam kütleler geliyor bakalım ilerleyen saatlerde kopuş başlar
Yarın iç anadoluda yağışlar başlıyor 13 ünde rakımı yüksek yerlerde kara çevirecek
Sefa kazancc bu konudan devam ederseniz daha iyi olur hocam şimdilik. Eskişehir için.
Sorun yok hocam bı kütle kontrol yapma şansın varmi ? Görünürde bir şeyler varmı
Sorun yok hocam bı kütle kontrol yapma şansın varmi ? Görünürde bir şeyler varmı
Malesef hocam. Grip 'im.
Malesef hocam. Grip 'im.
Geçmiş olsun hocam