Kayseri Gfs diyagramı.
İç Anadolu Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Tahmin Yorumu
-
-
Sezon başlıyor ufaktan bölge yapmayalım mı :D Yasin71
-
Sezon başlıyor ufaktan bölge yapmayalım mı :D Yasin71
Kazasız belasız güzel bir sezon yaşarız umarım. Sezona giriş yapıyoruz yavaştan yaparız artık tabii ki 😎 biraz yoğunluğum var siteye pek bakamadık
-
Pazar günü eskişehir için kar ihtimalleri bi hayli yüksek görünüyor hatırlamıyorum hiç bu kadar erken kar gördüğümü
-
- Resmi Gönderi
Misafir kullanıcılar da kısaca 1 dakika kadar sürede üyelik oluşturabilir. Sohbet muhabbet havasında geçen ortamimiza katılabilir, paylaşımlarda bulunabilir , sorularınızı sorabilirsiniz. İyi forumlar dileriz.🤗
-
Eskişehir den slmlar ins güzel bir yıl olur
-
- Resmi Gönderi
Aleykümselam abim, hoşgeldin
İnşaallah beklendiği gibi bir sezon olsun
-
- Resmi Gönderi
Ve aleykum selam. Yarın için İstanbul'u vs geçiyorum. Favorim net Eskişehir. Dün akşam model paylaşırken dikkat ettim. Çok iyi görünüyor. Yarın sağlam kar geçişi olacak gibi
-
Tüh be Kocaeli yerine Eskişehir'e geceymişim 🥲
-
Kartepeye yılın ilk karı düştü gözüm aydın
-
- Resmi Gönderi
Kartepeye yılın ilk karı düştü gözüm aydın
Orada mısın su an abim?
Hiç de heyecanlı olmadı böyle. Hatay'da sistemi 25 kere verip geri çekecekti. Şu saatte 8 dereceyle sıcaklık takibi yapmaya başlayıp sabah 0 dereceye ineceğine inanacaktık daha😝😝
-
Orada mısın su an abim?
Hiç de heyecanlı olmadı böyle. Hatay'da sistemi 25 kere verip geri çekecekti. Şu saatte 8 dereceyle sıcaklık takibi yapmaya başlayıp sabah 0 dereceye ineceğine inanacaktık daha😝😝
Aramızda 15 dakika var orayla ben Körfez tarafında kalıyorum hava buz kesiyor bakalım neler olcak gokyüzü pespembe 😂 burda heycan dorukta ah keşke Hatay'da olsakkk.....
-
Gece 2 derece diyor atmosferde bir şeyler yaparsa havada da olsa izlerim die düşünüyorum
-
Son güncellemede gfs eskişehir için yağışı kırptı ama bu saatten sonra modeller susar radar konuşur bekleyip göreceğiz
-
Evet durumlar ne Uludağ kopuyor hey maşallah ✨
-