Ankara da sabahtan beri kky yağıyo hava 1.7 derece düşse biraz daha yağış bitmeden havada kar görsek
Asıl soğuma akşam giriyor
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAnkara da sabahtan beri kky yağıyo hava 1.7 derece düşse biraz daha yağış bitmeden havada kar görsek
Asıl soğuma akşam giriyor
Ankara rakım 1295 Dikmen'in tepesi 5 saat oldu hala kar ve yoğun sis var yollar hariç her taraf beyazladı ❄❄❄
Ankara rakım 1295 Dikmen'in tepesi 5 saat oldu hala kar ve yoğun sis var yollar hariç her taraf beyazladı ❄❄❄
rakım baya farkeder bu sistemde dikmen keklik pınarı oran falan beyazlamıştır
rakım baya farkeder bu sistemde dikmen keklik pınarı oran falan beyazlamıştır
Merkez de olanlar ile konuştum şakır şakır yağmur var diyorlar
Merkez de olanlar ile konuştum şakır şakır yağmur var diyorlar
öyle ya maalesef düşer umarım sıcaklık
öyle ya maalesef düşer umarım sıcaklık
Valla kardeşim şuan burada sıcaklık -2 derece umarım siz de merkez de görürsünüz 🙏
kar yağışı tüm hızıyla etkisini arttırarak devam ediyor radar sanki hiç bitmeyecek gibi etrafı komple sarmış ❄❄❄
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. kar yağışı tüm hızıyla etkisini arttırarak devam ediyor radar sanki hiç bitmeyecek gibi etrafı komple sarmış ❄❄❄
Tam boyutlu seçeneğine basarak atalım görselleri abim.
Mesajını düzelttim
Konumumda kar diyagram %100 gösteriyor bugün ama hareket yok yağmura devam
Dağlarda güzel yağmış görünüyor merkezde kış başladı başlayalı yolu geçtim çimlerde dahi kar göremedik hayır olsun
Dağlarda güzel yağmış görünüyor merkezde kış başladı başlayalı yolu geçtim çimlerde dahi kar göremedik hayır olsun
İnşallah en kısa zamanda herkese yağış olsun abim
Bu hafta sonu bölge olarak lokal yağışlar alacağız gibi görünüyor çokta beklentiye girmeden bekliyoruz
Önümüzdeki 3 gün dek +konvektif yağışlar olacak 1-3 cm arası örtüde olabilir
Bu gece Eskişehir anlık
Kırıkkale'de bu gecede bi hareket yoktu halada yok hayırlısı