- Resmi Gönderi
Anıtkaya da kar başladı, anlık
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAnıtkaya da kar başladı, anlık
Buda video
Kar yağışı devam ediyor..
Hızı kesilince malum eriyor..Bu şekilde yağmaya devam etse her yer bembeyaz olacaktır ..
Buna da şükür
Anıtkaya bu sabah
Hayırlı geceler..
Eren usta Mart demiş bende arşivden bunları yakaladım.
29 Mart 2023 Afyonkarahisar Anıtkaya
Anlık Afyonkarahisar da kar
Buda videomuz
Biz de eskilere gidelim madem…
24 Ocak 2022 10.34 İstanbul
Anıtkaya bu akşam
Konularda gezerek görsel almak,bulmak sıkıntı.
Bu yağışta kar alan ve fotoğrafları konulara veya bölgelere atan arkadaşlar mümkünse olduğu kadar attığınız görselleri yeniden ya buraya tekrar atın veya attığınız mesajları alıntı yapalım eğer mümkünse..
Sosyal medya üzerinden paylaşımlarda görselleri kullanıyoruz olduğu kadar
Bir daha ki sistem ve yağışlar da konulara, bölgelere atılan mesajları burada da görmek isteriz
Bir iki ben atayım bari açılış olsun.. Burayı unuttuk bu yağışta
Bursa İnkaya 476 rakım ❄️❄️❄️❄️
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Körfez rakım 40 civarı anlık bi de lapa lapa yağıyor çok şükür
Anlık Umuttepe
Çatılar ve çimenler beyazladı
Umuttepe ❄️❄️❄️
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Ben bölgelerden gördüklerimi aldım alıntı olarak
Eser14 senin görselleri aldık kullandık bugün
Herkesin eline sağlık
Arkamda 2 köpek bacaklarıma dolandığı için yazı biraz kötü olduThe content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Fotoğraflar 1 saat önceki yağışa ait
Daha Çok GösterMaltepe'den gelen görüntüler ile sistemin adım adım işleyişini bu gönderi altında toplamak istedim
Harici İçerik youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Harici İçerik youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Harici İçerik youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Yeni ve son eklenen görüntü 20 dakika öncesine ait
Harici İçerik youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Dün geceden Gülsuyu ❄️
Son yağıştan atalım bir kaç görsel
The Gaca... Zonguldak