- Resmi Gönderi
Ben kötü bir şey demedim abi ama sadece modelde gelen soğunn karadenize daha çok yaradığını gördüm Marmaradan uzak diye özür dilerim bidaha bişey sorup konuşmam abi iyi geceler herkese.
Bize yaramaz dedin ondan diyorum.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBen kötü bir şey demedim abi ama sadece modelde gelen soğunn karadenize daha çok yaradığını gördüm Marmaradan uzak diye özür dilerim bidaha bişey sorup konuşmam abi iyi geceler herkese.
Ben kötü bir şey demedim abi ama sadece modelde gelen soğunn karadenize daha çok yaradığını gördüm Marmaradan uzak diye özür dilerim bidaha bişey sorup konuşmam abi iyi geceler herkese.
Ana fikire odaklan abi. Sen de takip ederken görüyorsun her güncelleme farklı senaryo ve ana senaryodan farklı onlarca senaryo daha…
Özür dilerim abi soğuk ve morlar Karadeniz e daha yakın ondan öyle dedim ben merak etme abi bidaha bişey demem.
Onlar detaylar çağrı ona takılma karadenizli doğulu inip batıya kayan cinsten bu başkanın gösterdi sistem yeterki ne şekil olursa olsun gelsin yağışa takılma.
Müsait olan senaryolardan güzel olanı atabilir.
Soğuk bakımından en güçlü olanı bu fakat bunda da yağış az diğerler senaryolarda da soğuklar yetersiz.
Cırt yani Izlanda
Soğuk bakımından en güçlü olanı bu fakat bunda da yağış az diğerler senaryolarda da soğuklar yetersiz.
reis aman diyim bu gelse karabatak oluruz ülke iptal olur bune abooov
reis aman diyim bu gelse karabatak oluruz ülke iptal olur bune abooov
Şu an en soğuk senaryo bu bundan soğuğu yok maalsef
Şu an en soğuk senaryo bu bundan soğuğu yok maalsef
Onlarda olucak çok daha fazlası olucak
Kontrol son saat çok potansiyelli 🥶
Bence şahsi fikrim cfs,control ,aifs gibi modellerin çıktısını paylaşmasak daha gerçekçi olur.Bu modeller her kış en az 4-5 tane kuvvetli efsane süreç veriyor.Ama gelgörki kışın gelen sistem ortalama gösterdiğinin yarısı şeklinde ve daha cılız geliyor.Tabiki bura model sayfası herkes istediğini paylaşabilir.
Öncesi
Sonrası
Hamağımız dahada belirgin olacak