Semih hoca da ümidi kesmiş anlaşılan...
Yok yaw.uzaktan takipteyim.
İstanbul için 87 den sonra gelen en sert sistem
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSemih hoca da ümidi kesmiş anlaşılan...
Hocam neyi kastediyosunuz?
Tam anlayamadım.
Hocam şu sözü biraz açabilir
Miyiz 😃☑️
Hocam küflendik burda bizleri habersiz bilgisiz bırakmayın lütfen daha çok görmek istiyorum sizleri buralarda
Mart ayları içerisinde mi yoksa genel olarak 87 tarihinden beri gelen en sert sistem mi ?
Mart ayları içerisinde mi yoksa genel olarak 87 tarihinden beri gelen en sert sistem mi ?
87 den sonraki. 87 olamaz bu sistem.
Ancak İstanbul'a öyle bir kar yagacakki özellikle Anadolu yakası ve kuzey ilcelerde hayat duracak. Elektrik kesintileri yaşanabilir.
Bu son sistemim.yarin akşam konuyu açacağım. Özellikle Marmara'da koca koca kar yağacak.
Semih abi Gaziosmanpaşa tarafı nasıl olur sence ?
Ancak İstanbul'a öyle bir kar yagacakki özellikle Anadolu yakası ve kuzey ilcelerde hayat duracak. Elektrik kesintileri yaşanabilir.
Bu son sistemim.yarin akşam konuyu açacağım. Özellikle Marmara'da koca koca kar yağacak.
Avrupa yakasi sahil kesimleri bir onceki gibi olmayacak mi yani ?
Semih abi , haritalarda baktığımda bu sene genel olarak Balıkesir'in kuzeyi, bandırma Gönen hattı az kar alırken doğusu , Susurluk , Karacabey tarafları güzel kar alıyor , acaba bu önümüzdeki sistemde ruzgar ve yağış açısından biz manyas gönen hattında bu sefer olumlu tarafta kalabilir miyiz ? Teşekkürler
Bekliyoruz Hocam Konuyu Şimdiden Hayırlı olsun
İstanbul'da hayat durma noktasına gelecek muhtemelen. Yaka Maka ayrımı yok. Sadece onu mezosiklon belirler.
İstanbul kuzey bandı Deniz etkili kardan dolayı baya şanslı olacak, Avrupa ve Anadolu ayrımı yok bam bam bam 💥 inşallah bu Mart sistemi güzel olur.
Silivri nasıl ustadlar
Efsane-Semih Hayatımda forum sitelerine girmişliğim çok yoktur. 10 yıldır falan google'a efsane semih yazarım hangi forumdaysan okurum çıkarım. Ama artık şu zaman konu açıyorum deyip açmaman üzüyor beni. Bir forum istesine ilk kez yazı yazıyorum. Akşam konu açıcam diyosun beklentiye sokuyorsun insanları. Açacaksan aç okuyalım. açmayacaksan şu zaman açıcam deme. selamlar.
Aynen oyle