- Resmi Gönderi
Doğu Anadolu Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
Ardahan'da kar başlayacak az kaldı. Belki de başlamıştır çoktan.
-
- Resmi Gönderi
Özellikle 26 Sonra Kış geliyor bölgeye Kar sevenler için Ardahan , Hakkari , Ağrı , Erzurum , Kars , Van Şanslı iller .
-
- Resmi Gönderi
-
- Resmi Gönderi
Tortum Meydanda mükemmel bir kar yağışı var
-
GAZİANTEP KAR NE ZAMAN
-
- Resmi Gönderi
GAZİANTEP KAR NE ZAMAN
Çok Erken bir soru ve
4- Tamamı büyük harflerle yazılan mesajlar silinecektir ve kullanıcı uyarılacaktır.
Öğrenmiş oldunuz sanırım.....
-
- Resmi Gönderi
Gaziantep 28 Kasim kar var mi
Buraya alalım Muhammed
-
- Resmi Gönderi
Buraya alalım Muhammed
Bunun cevabı fantastik olur modele göre tahmin yazarız kar yağmaz zan altında kalırız takip edelim
Sitemizde değerli hocalarımız var zaten sistem zamanı gelince değerlendirme yaparlar
-
Bitlis'de ilerleyen saatlerde kar başlayabilir, gerçi forum da bitlisli varmı pek emin değilim
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Gaziantep 15 Aralık dan Sonra Kar Var Mı??
Muhammed aldım buraya.. İnşaallah Israrla sorduğun yağışa kavuşursun
Bir cevap alalım Fevzi Burak Muhammed Ali Eren Sarp Özdoğan Angora ve bölgesi olduğundan Harunsalman
-
- Resmi Gönderi
Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgelerimizde Beklenen Kuvvetli Yağışlara Dikkat!
Yarın (08.12.2021 Çarşamba) Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde görülecek olan yağışların sabah saatlerinden itibaren Tunceli, Bingöl, Muş, Siirt, Şırnak ve Hakkari çevreleri ile Diyarbakır ve Batman'ın merkez ve kuzey, Elazığ'ın doğu ilçelerinde kuvvetli karla karışık yağmur (20-50 kg/m²), yüksek kesimlerinde ise yoğun kar yağışı şeklinde olması beklendiğinden sel, su baskını, kuvvetli rüzgar ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.
Başlama-Bitiş Zamanı 08.12.2021 09:00-08.12.2021 23:59 -
- Resmi Gönderi
Gaziantep 15 Aralık dan Sonra Kar Var Mı??
Muhammed aldım buraya.. İnşaallah Israrla sorduğun yağışa kavuşursun
Bir cevap alalım Fevzi Burak Muhammed Ali Eren Sarp Özdoğan Angora ve bölgesi olduğundan Harunsalman
22 saat olmuş..Cevapsız kalan sorular beni üzer genelde ama....E BAKAM diyelim
-
Görmemiştim.
Gaziantepli kardeşim 20sinden sonraki dönemi takip edelim. İhtimaller o tarihten itibaren başlıyor.
-