- Resmi Gönderi
KAR’a göründü
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturKAR’a göründü
KAR’a göründü
Kesin mi hocam ne zmn peki 🤣
KAR’a göründü
Hocam bilgilendirme bekliyoruz sizden
Hocanın bahsettiği tarihler de sistem almamız zor bir ihtimal gözüküyor hayırlısı..
Hocanın bahsettiği tarihler de sistem almamız zor bir ihtimal gözüküyor hayırlısı..
bir konuya itiraz niteligindeki yaklasimlarinizda lutfen veriler ve aciklamalar ile destekleyelim.
KAR demiyor zaten, KAR'a diyor.
cografyaciburak hocam güzel gelişmeler var mı açıklama ne zaman gelicek
Hocam nerdesiniz? ,söylemiştim accuweather'a güven olmaz diye
Hocam nerdesiniz? ,söylemiştim accuweather'a güven olmaz diye
Uzun vadeci ecm yi görmedn heraldepektabi sıyırıp kafkasta yapabilir ama boşa bir sistem olmadığını söyleyebilirim.acele etmeyin bekleyin
Uzun vadeci ecm yi görmedn heraldepektabi sıyırıp kafkasta yapabilir ama boşa bir sistem olmadığını söyleyebilirim.acele etmeyin bekleyin
Hocam sizce Kafkas mı alıcak orası daha şanslı gibi ne düşünüyorsunuz hocam
Hocam sizce Kafkas mı alıcak orası daha şanslı gibi ne düşünüyorsunuz hocam
O tarihlere ara ara gfs de sistemi gösterdi ancak en makulu ecm beklentime uygun verdi.Kafkas riski var evet bence %60 Türkiye olacak.şuan ki tablo da sistem bize gelir ama malum 144 de bile değişim oluyor o yüzden bende bekliyorum sabırla ki duruma göre buradan yine bilgilendirme yapacağım.
O tarihlere ara ara gfs de sistemi gösterdi ancak en makulu ecm beklentime uygun verdi.Kafkas riski var evet bence %60 Türkiye olacak.şuan ki tablo da sistem bize gelir ama malum 144 de bile değişim oluyor o yüzden bende bekliyorum sabırla ki duruma göre buradan yine bilgilendirme yapacağım.
Hocam çok sağolun peki başka sistem tarihiniz varmı efsane olucak bi sistem beklentiniz
Hocam çok sağolun peki başka sistem tarihiniz varmı efsane olucak bi sistem beklentiniz
Bu sistem rötarlı yani basınç dizilimine göre 1-2 gün sapma yapabilir ama gelirse 2025 yılının efsanesi olur.Sonrasına sonra bakarız
Bu sistem rötarlı yani basınç dizilimine göre 1-2 gün sapma yapabilir ama gelirse 2025 yılının efsanesi olur.Sonrasına sonra bakarız
Bu seneye bir güzel sistem neden olmasın hocam inşallah
Diyagramlar da bu görüntüler de 10 sene önce %30 gördüysek kar ihtimalini, 15 gün kala heyecan yaparken şimdi yazdığımız tarihler de %20-30 oran içerisinde kar beklenirken tereddüt ediyoruz.Bunun sebebi şu;
Dikkat ederseniz birkaç gündür modeller bi %40 kar gösterirken birden %15-5 derken ihtimal kayboluyor.Üzerimize gelen Yüksek basınç hakimiyeti bu sene malesef küresel ısınmanında etkisiyle atlantik üzerinde oluşan ab etkileri ve cezayir civarına sıkışan alçak basınç ile bize yöneliyor ve gelmesi muhtemel sistemler ardından yok oluyor.Belirttiğim tarihte 24-25 gibi güçlü bir salınım beklentim var bu şuan da yarı yarıya kafkaslarla eşit ancak ülkemize gelirse bu senenin iddaalı sistemi olacaktır, temennim ülkemiz adına hayırlı bir sistem olması artık yağış ve mümkünse Kar yağışı zaruri bir hal almıştır ilerisi için.
herkese iyi haftalar dilerim.