- Resmi Gönderi
Yakında konu üzerinde ayrıntılı açıklama yapacağım Hayırlı olsun
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturYakında konu üzerinde ayrıntılı açıklama yapacağım Hayırlı olsun
Eline sağlık hocam dört gözle bekliyoruz vallaha çok özledik
Eline sağlık Takipteyiz,beklenen, beklediğimiz olsun inşaallah hocam
konu başlığı bilen insanın içini açıyor
İnşallah diyelim Burak hocam , afetsiz şekilde tüm Yurdumuzu beyaz gelinlik giydirecek bir sistem olmasını diliyorum.
Beklediğiniz sistemden ülkenin en batısı etkilenecek mi acaba? Nasıl bir sistem bekliyorsunuz acaba Balkanlar üzerinden gelen bir sistem mi, Karadeniz üzerinden gelen bir sistem mi?
Eline sağlık hocam çok özledik çok kaç senedir bu hasret eminim bu sene bitecek Allah yüzümüze gülecek ben inanıyorum.
Tahmin yapmanı özlemişiz
Eğer bu sistem gelmezse tarihnin en çöp kışı olarak tarihe geçen bir kışın son adımları atılır. 2024 den de beter olur.
cografyaciburak Konu Hayırlı Olsun İnşallah Güzel Bir Tahmin Olur🤲🏻🤲🏻👏🏻👏🏻
Hocam sadece accuweathera güvenerek bu sistemin geleceğini ongoruyosaniz söyleyeyim ,aşırı değişken tahminleri olan bir site yani 8 ocağa da sistem vermişti ama sonuç malum oldu
Hocam sadece accuweathera güvenerek bu sistemin geleceğini ongoruyosaniz söyleyeyim ,aşırı değişken tahminleri olan bir site yani 8 ocağa da sistem vermişti ama sonuç malum oldu
Haddim değil ama olmamış bu mesajın abim.. Böyle bir şey olabilir mi?
Bu işlere zamanını harcamış bu arkadaşlar böyle bir hataya düşebilir mi?
Tek bir model,veri,analizler ile yola çıkarlar mı?
Merak etme bu işe gönül veren arkadaşlar heybelerinde epeyce yük taşırlar belki lazım olur bizlere diye.
Haddim değil ama olmamış bu mesajın abim.. Böyle bir şey olabilir mi?
Bu işlere zamanını harcamış bu arkadaşlar böyle bir hataya düşebilir mi?
Tek bir model,veri,analizler ile yola çıkarlar mı?
Merak etme bu işe gönül veren arkadaşlar heybelerinde epeyce yük taşırlar belki lazım olur bizlere diye.
Tamamdir abi,pardon . çünkü şuan takip ettiğimiz modellerde henüz sistem sinyali yok sadece accuweatherda var sistem işareti, ondan dolayı soyledimm
Değerli yorumlarınız için teşekkürler hocam inşallah kışın bir sistem de olsa güzel bir sistem bekletimiz halen var. Kuzey kısmlarda yeterli soğuk çekirdeği
Yok ama o zamana kadar oluşum tamamlanır diye düşünüyorum hayırlısı olsun her şeyin
Hocam 2 hf kaldı tahmininiz hala gecerlimi?