İstanbul Meteorolojik Hava Durumu

• The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
    The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
    The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
    atasehir olarak 15-30cm arasi bu sistemi kapattik. ben memnunum bu sistemden, bu gece memnun etti yoksa diğer geceler saç baş yolmalıktı😬

• Dün geceye kadar sistemin yıldızı boğaz hattı gibiydi ama şu an anadolu yakası bence 😅

Örtü görmeyen kalmamıştır umarım 🫡

‘’Pressure is a privilege’’

• DEK’ler daha aralıklı ve daha sığ şekilde pazar akşamına kadar edecek. Bu gece ve yarın sabah-öğlen arası ULL’nin dönüş hareketiyle DEK için şartlar tekrardan biraz daha iyileşerek gece saatlerinde parça parça daha etkili kar geçişlerine sebep olabilir.
    Radarı takip edelim 🫡

‘’Pressure is a privilege’’

• Bu sistemden anlaşılan şey şudur istanbulun %25-30 unda falan fos gerisinde yağış yakalayan yerler iyi kar almıştır.

Dek sistemleri efsane siklondan iyi diyenler umarım bir gün siklonik sistem yaşarsınız.

İnşallah yaşarız eren inşallah:kar:

• valla ben sistemden memnunum eğlendimde fakat abartılan kadar olmadı bence sadece bu gece anadolu yakası çok iyi kar aldı ondan önceki gecede avrupa yakası doğusu ve anadolu yakası esenlerde mahallemde yerler 10cm i geçemedi ama bunada şükür tabi ama unutulmaz bir sistem değildi açıkçası 11 mart 2022 konumumda asfaltta bile 20cm kar vardı

• valla ben sistemden memnunum eğlendimde fakat abartılan kadar olmadı bence sadece bu gece anadolu yakası çok iyi kar aldı ondan önceki gecede avrupa yakası doğusu ve anadolu yakası esenlerde mahallemde yerler 10cm i geçemedi ama bunada şükür tabi ama unutulmaz bir sistem değildi açıkçası 11 mart 2022 konumumda asfaltta bile 20cm kar vardı

15 temmuzun oralar çok güzeldi

:kralice::karyagisli::kar: 2022 EFSANESİ :kar::karyagisli::kralice: