İstanbul Meteorolojik Hava Durumu
-
-
daha yeni eve girdim 10dan beri dışardaydım, attığım fotoğraflar 2.5 3 arası, 4 4.5 gibi cokkkk ciddi bir birikim yapti
-
Avcılar tarafı yoğun tipi ve şimşek⚡ mevcut
-
Dün geceye kadar sistemin yıldızı boğaz hattı gibiydi ama şu an anadolu yakası bence 😅
Örtü görmeyen kalmamıştır umarım 🫡
-
DEK’ler daha aralıklı ve daha sığ şekilde pazar akşamına kadar edecek. Bu gece ve yarın sabah-öğlen arası ULL’nin dönüş hareketiyle DEK için şartlar tekrardan biraz daha iyileşerek gece saatlerinde parça parça daha etkili kar geçişlerine sebep olabilir.
Radarı takip edelim 🫡 -
- Resmi Gönderi
Bu sistemden anlaşılan şey şudur istanbulun %25-30 unda falan fos gerisinde yağış yakalayan yerler iyi kar almıştır.
Dek sistemleri efsane siklondan iyi diyenler umarım bir gün siklonik sistem yaşarsınız.
-
Bu sistemden anlaşılan şey şudur istanbulun %25-30 unda falan fos gerisinde yağış yakalayan yerler iyi kar almıştır.
Dek sistemleri efsane siklondan iyi diyenler umarım bir gün siklonik sistem yaşarsınız.
İnşallah yaşarız eren inşallah
-
Esenler 15 temmuz Kar kalınlığı 4 cm
-
- Resmi Gönderi
Esenler 15 temmuz Kar kalınlığı 4 cm
Eşenler Menderes +30 cm güneşli ara ara karlı
-
2021 şubat sistemi bölgem adına daha iyiydi 100 rakımın üstünde olduğu için çok iyi birikim yapmıştı
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Sarıyerde -10 derece var
-
valla ben sistemden memnunum eğlendimde fakat abartılan kadar olmadı bence sadece bu gece anadolu yakası çok iyi kar aldı ondan önceki gecede avrupa yakası doğusu ve anadolu yakası esenlerde mahallemde yerler 10cm i geçemedi ama bunada şükür tabi ama unutulmaz bir sistem değildi açıkçası 11 mart 2022 konumumda asfaltta bile 20cm kar vardı
-
valla ben sistemden memnunum eğlendimde fakat abartılan kadar olmadı bence sadece bu gece anadolu yakası çok iyi kar aldı ondan önceki gecede avrupa yakası doğusu ve anadolu yakası esenlerde mahallemde yerler 10cm i geçemedi ama bunada şükür tabi ama unutulmaz bir sistem değildi açıkçası 11 mart 2022 konumumda asfaltta bile 20cm kar vardı
15 temmuzun oralar çok güzeldi
-
Bu sistem iyi tecrübe oldu bizim için
-
Modellerin ilk gösterdiği -42'lerin İstanbul'da olduğu senaryo gerçek olsaydı şuan ne olurdu acaba
-