Bu benim olsun mu
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu
-
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Senin için kış bitmiş ve yoktu şubat en sıcak ay olacaktı .
Aman Allah'ım bu neyyyyy.
-
4. Senaryo efsane
-
- Resmi Gönderi
MGM bugün 4-6 Şubat arasına kky ya da kar verir diyenler 22
-
Verir (16) 73%
-
Vermez (6) 27%
Hadi işi biraz eğlenceye dönüştürelim anket yapacaktım ama yapılamıyor o zaman şöyle yapalım mgm bugün 4-6 Şubat arasına kky ya da kar verir diyenler kalp koysun mesaja bakalım tutacak mı-İstanbul-
Ben açayım o zaman,anket açma kısıtlı olabilir abim.
-
Benim alan yine kuru soğuk
-
Öğle güncellemesi bizim için daha olumlu gidiyor
-
ULL'nin konumu İstanbul Doğu Marmara için çok güzel
-
500 soğuğu güzel
Vorteks ihtimali vade yaklaştıkça netleşcek olsada bu vadeden göstermesi yağış açısından farklı bir konuma taşıyabilir sistemi
850hpada toparlanma var sabaha göre. Biraz daha toparlarsak güzel hatırlanacak bir sistem yaşayacağız hayırlısıyla
-
GFS öğle güncellemesine göre vorteksinde dahil olduğu senaryoda
6-9 Şubat arası 3 gün boyunca DEK var
-
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Kar vermeyen senaryo 2-3 falan
-
- Resmi Gönderi
İstanbul Merkez kar görmek istiyorsa sahil de dahil kar topu yapmak istiyorsa vorteks olmamalı.Vortekse gerek yok dek bantları güçlü derin ve geniş olacağı için 1-2 saat yağışla çok rahat kar ve topu yaparsınız.vorteks olmasın diye dua edelim lakin vorteks olursa sistemi parçalar izobarı dağıtır hem dek bantı bozulur hem de sıcak suyu karaya taşır nem ile derece zaten sınırdayken 1-2 c daha sıcak getirir
-
- Resmi Gönderi
kışı bitirip yaz gelsin böyle olacaksa diyenler 10 cm kar ı beğenmiyor
-
%81
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -