GFS bu ısrarın ve diyagramın arkası umarım boş değildir be kanka
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu
-
-
CAN abi GFS diyagramı 500hpa çok iyi
-
WRF EU : Zonguldaktan
ARPEGE : Bartından
GFS : Kastamonudan
GEM ve ENS : Sinoptan
ECMWF VE UKMO : Samsundan
Modellerin neredeyse hepsi İstanbul için batılı gösteriyor bir tek ECMWF ve Ukmo da doğu mevzusu var , onlar da geri dönecektir, İstanbul içini ferah tutsun -
Modellerin neredeyse hepsi İstanbul için batılı gösteriyor bir tek ECMWF ve Ukmo da doğu mevzusu var , onlar da geri dönecektir, İstanbul içini ferah tutsunEline sağlık çok güzel analiz 🙌🏻
-
Modellerin neredeyse hepsi İstanbul için batılı gösteriyor bir tek ECMWF ve Ukmo da doğu mevzusu var , onlar da geri dönecektir, İstanbul içini ferah tutsunHocam benden hızlı çıktınız elinize sağlık
-
ENS güzel geldi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Ecmwf utanmasa sistemi Kafkaslara verecek. Böyle birşey mümkün değil
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Gfs diyagramdan da anlaşıldığı gibi senaryolarını oturttu. Ecmwf ens senaryoları ile hala mutabık değil. Gfs’nin diğer modelleri çekmesini bekliyorum
-
- Resmi Gönderi
İstanbul son 8 senenin en iyi sistemine hazır mı?
-
- Resmi Gönderi
2022 marta ihanet ettirmem cam abi
-
güney sahili bile hazır
-
2022 24 ocağa niye ihanet ettiriyonuz o vortex yüzünden 1 günümüz bom boş geçti batı karadenizde 😂
-
Ben burada değildim ihanet edebilirim 😎
-
- Resmi Gönderi
2022 24 ocağa niye ihanet ettiriyonuz o vortex yüzünden 1 günümüz bom boş geçti batı karadenizde 😂
marta göre normal bir kar degildi
-