- Resmi Gönderi
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu
-
-
-
Ortalama yükselmiş
-
Çağrı Erdal abi herkes sana laf anlatmaya çalışıyor farkında mısın ?
Anlıyorum sen de hepimiz gibi çok heyecanlısın ama lütfen biraz sabır, bazı fikirlerine kendine sakla lütfen 🫡
-
- Resmi Gönderi
İSTANBUL HAZIR OL.
6-7-8 şubat Megakentte hissedilen sıcaklık -5-7 arası olacak.yer seviye sıcaklığını max 2 c bekliyorum. akşam için bakarız yine.
-
- Resmi Gönderi
medya sus pus ortada dolaşan hava bilimciler istanbul özelinde konuşmaktan çekinip daha vade uzun 3 gün kala kar geliyor deriz modundaadamlar da haklı kar gelmiyor demek %90 başarı kar geliyor demek %10 başarı getirir istanbul için onlar da garanti pası tercih ediyor
çok net sistem emareleri var acil güncel ao ve nao da gelsin bakalım
-
medya sus pus ortada dolaşan hava bilimciler istanbul özelinde konuşmaktan çekinip daha vade uzun 3 gün kala kar geliyor deriz modundaadamlar da haklı kar gelmiyor demek %90 başarı kar geliyor demek %10 başarı getirir istanbul için onlar da garanti pası tercih ediyor
İnşaallah hocam hayırlısıyla bir sistem yaşarız umarım
-
Hava durumu haftaya cuma 5 derce gösteriyor
-
- Resmi Gönderi
Hava durumu haftaya cuma 5 derce gösteriyor
-5 olmaz mı
-
-5 olmaz mı
Keşke abi
-
İndexlerde sıkıntı varmı Hocam
-
- Resmi Gönderi
Nao bir tık düşerse şahane olacak
-
Nao bir tık düşerse şahane olacak
Düşücek mi hocam peki sizce
-
- Resmi Gönderi
İskandinav bölgesi 1035 civarında kalmalı
-
- Resmi Gönderi
İSTANBUL HAZIR OL.
6-7-8 şubat Megakentte hissedilen sıcaklık -5-7 arası olacak.yer seviye sıcaklığını max 2 c bekliyorum. akşam için bakarız yine.
Hissedilen sıcaklığı ıphone -3-5 olarak girdi haftaya işler karışık gece modelleri önemli
-