İstanbul Meteorolojik Hava Durumu

• İstanbul'un Anadolu yakası şanslı kıyılarda kar görürmü

Hocam şahsen kar görmek açısından sorun yok ama nerede ne kadar kar olur buna odaklanmak lazım. Anadolu yakası şu görüntüde daha şanslı tabii ki Avrupa’dan

‘’Pressure is a privilege’’

• Resmi Gönderi

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
    The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

• Net bir şekilde bize yarayan görüntü

gens-13-1-114.png
    gens-13-1-120.png
    gens-13-1-126.png

gens-13-1-132.png

gens-13-1-138.png
    gens-13-1-144.png
    gens-13-1-150.png
    gens-13-1-156.png
    gens-13-1-162.png

ULL batıdan giriş yapıp doğu karadenizdeki ab doğu karadenize tırmanacak ve izobar kolları ile karayel alıp balkan soğuğunu İstanbul'a taşıyacak

:kralice::karyagisli::kar: 2022 EFSANESİ :kar::karyagisli::kralice:

• Önümüzdeki sistem soğuk bir sürecin başlangıcı gibi duruyor. Eğer bu kışın devamında daha güzel bir karlı sistem yaşarsak bu sistemin bozmuş olmasında sakınca yok. Ama günlerdir kar haritalarında bol keseden atıp 3-4 güncellemede bu kadar kötü gelmesi, ilerisi içinde şevkini kırıyor insanın..

Ama şu gerçek var en azından havadada olsa çoğu yer kar görecek. Ben konumumda 3 yıldır saf kar gördüğümü bile hatırlamıyorum

Pazartesi gecesine kadar takibe devam söz konusu ULL her an her şey olabilir 🫡

• Önümüzdeki sistemden konumum adına tutucu kar beklentim yok 👍

Yükseklere kaçmak gerekecektir diye düşünüyorum. Geçen sene tam bugün benzer bir sistem yaşamıştık. O sistemde İstanbul 380 rakımda kar örtüsü olmuştu

Gündüz sürekli kar geçişleri ile hafif örtü oluşup eriyordu. Gece saatlerinde gelen kütleler 2-3cm birikim yapmıştı

29 Ocak günü konumum için kar beklentim düşük olduğunu yazmıştım. Benim için sürpriz bir durum olmadı dahada bozmazsa havada kar göreceğim