Halkalı kar yağışlı şuan...
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu
-
-
- Resmi Gönderi
Çok kötü geldi diyagram
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. cagri lutfen
-
cagri lutfen
Efendim abi
-
- Resmi Gönderi
Efendim abi
diagram kotu degil
-
Halkalı'da çatılar,çimenler ve arabaların üzeri hafif şekilde beyazladı...
-
Hocam tuvalete kalktım çatılar araba üstleri beyazlamış
-
- Resmi Gönderi
Gözünüz aydın olsun abiler 👏
-
- Resmi Gönderi
Halkalı'da çatılar,çimenler ve arabaların üzeri hafif şekilde beyazladı...
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
butun modeller yanildi. anadolu yakasi dediler avrupa yakasi aliyor kar i -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
butun modeller yanildi. anadolu yakasi dediler avrupa yakasi aliyor kar iHocam yaklaşık 3 senenin ardından ilk kez böyle yağış aldık,şuan çok iyi kar alıyoruz,hatta böyle devam ederse trafik sorun yaratabilir.
-
- Resmi Gönderi
Hocam yaklaşık 3 senenin ardından ilk kez böyle yağış aldık,şuan çok iyi kar alıyoruz,hatta böyle devam ederse trafik sorun yaratabilir.
suan icin 1 saat bu sekilde devam
-
Hocam tipi var şuan ama iyice tutmuyor neden anlamadım sıcaklık da 2 derece yeterli değil mi
-
- Resmi Gönderi
Hocam tipi var şuan ama iyice tutmuyor neden anlamadım sıcaklık da 2 derece yeterli değil mi
su orani yuksek. tutar birazdan
-
diagram kotu degil
Abi sıcak seneryo yükselişi çok var ya baya ondan kötü dedim bide abim
Bu radar da kütle oluşumu bize ne zaman başlar abim
-
- Resmi Gönderi
Arkadaşlar bu sistem İstanbul adına bitmiştir. 72 saat sonra saf kar için değerler artık İstanbulu bırakmayaacak. Şuan yağan kar çok kalitesiz . Alt seviyede sorun yok sorun üst seviyede 500 h -25 kısmı giriyor genel olarak -22 felan bu hic ama hiç iyi değil.
Fakat 70 saat sonra üst ve alt seviyeleri artık saf kar yağışına geçiyor. Gelen kütle dekler anında beyazlatir kolay kolay da erimez.
-
- Resmi Gönderi
72 saat sonra değerlerimiz min -30 gösteriyor gayet güzel saf kuru kar için yeterli. Ayrıca 10 Şubat civari tekrar dekler sahneye giriyor
-