Sistem içinde 2 sistem kovalıyoz
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu
-
-
10-12 si için özet geçebilecek abilerim varmı kafam karıştı
-
Karadeniz alçağı olduğu sürece modellerinde kafası karışık son güne hatta 12 saate kadar bile konuşmak zor o gün için
-
- Resmi Gönderi
ufak tefek kar yagislari olur yine sali carsamba gunleri. sahilleri de kapsayacak bir sey olmadigi surece inceleyesim dahi gelmiyor ama kar gorulur yukseklerde tutar kartopu oynanir gibi
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Hocam ben nedense önümüzdeki sistemin eskisi gibi ufak da ola bir örtü yapabileceğini düşünüyorum çünkü sıcaklıklar yine 1-2 bandına düşüyor ve yağız az-çok var neden bu sistemin diğerine nazaran daha zayıf olacağı düşünülüyor biri cevap verebilir mi rica etsem
-
- Resmi Gönderi
Salı günü için beklenti nedir? Yüksek semtler için en iyimser tablo ne olur acaba
Karadeniz alçağı olduğu sürece modellerinde kafası karışık son güne hatta 12 saate kadar bile konuşmak zor o gün için
Hocam ben nedense önümüzdeki sistemin eskisi gibi ufak da ola bir örtü yapabileceğini düşünüyorum çünkü sıcaklıklar yine 1-2 bandına düşüyor ve yağız az-çok var neden bu sistemin diğerine nazaran daha zayıf olacağı düşünülüyor biri cevap verebilir mi rica etsem
Snake34 bir başka soru var size de cevap olmuş salı günü için
CAN yüksek yerlerde kar topu bile oynanabilir demiş salı günü için.
ismail1903 sorusu var ve cevap gelmiş wriscuttern tarafından.
Son alıntı ise cevap bekliyor
Anlayan arkadaşlar arada sorulan soruları pas geçmeyelim, mümkünse cevap yazalım
-
Çok güzel bir diyagram geliyor bu sefer, sabah nasıl olacak bakalım
18h diyagramı
12h diyagramı
-
Ataşehir kky var anlık
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Eco 12sindeki yağışları kar olarak vermiş gfs de onaylarsa mini bi 2019 görürüz
-
- Resmi Gönderi
Eco 12sindeki yağışları kar olarak vermiş gfs de onaylarsa mini bi 2019 görürüz
2019 tam olarak nasıldı ?
Konumumda hatrı sayılır kar olduğunu hatırlıyorum. Lisedeydim o zaman ve ilçe bazlı tatil olmuştu sanki ama sistemin İstanbul’un ne kadarını etkilediğini hatırlamıyorum.
-
- Resmi Gönderi
Yukarda görüldüğü gibi Ecmwf 19 Şubat'ta vorteks veriyor.
-