Sakin takip etmek lazım bu dönemi. Diyagramda ilk defa soğuk konusunda yakın vade kararsızken orta uzun vadede senaryoların mutabık olduğunu görüyorum.
Önce şu 17’si çözülsün 🫡
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSakin takip etmek lazım bu dönemi. Diyagramda ilk defa soğuk konusunda yakın vade kararsızken orta uzun vadede senaryoların mutabık olduğunu görüyorum.
Önce şu 17’si çözülsün 🫡
GEM diyagramı
Şu ortalamayı biraz daha aşağıya çekse mart başına kadar -12 lerce olsa yağış da %100 artsa
Şu ortalamayı biraz daha aşağıya çekse mart başına kadar -12 lerce olsa yağış da %100 artsa
Çok şey istiyon bea
ECMWF diyagramı böyle devam ediyor
Oyle bir hamak kurmus ki uzanasim geldi
Bu güncelleme beni biraz korkuttu. İzlanda çok baskılıyor sabaha göre umarım bir trend haline dönüşmez, azor çok dibimizde
Çok sınır bir güncelleme oluyor valla yani İstanbul baya bir kuru soğuk çekip kara ulaşıyor bu da hiç güzel değil ama kötü bir güncelleme mi? bence değil ama çok sınırda
2 akşam önceyi düşününce de şu güne şaşırıyorum özellikle hatırlayanlar vardır büyük şok yaşamıştık o diyagramla ve şimdi bu hale geldik çok şükür
Bu güncelleme beni biraz korkuttu. İzlanda çok baskılıyor sabaha göre umarım bir trend haline dönüşmez, azor çok dibimizde
Bu oglenki hali sabahtan daha cok is yapar istanbul adina ancak bundan daha fazla dogulamamali.
Bu oglenki hali sabahtan daha cok is yapar istanbul adina ancak bundan daha fazla dogulamamali.
Aynen öyle hocam acayip sınırda geldi ama beğendim biraz cefa çektik
Sabah guncellemesinde top ustumuzde dondu iyi guzeldi de izobarlar duzgun degildi ayrica yine mezosiklon derdi riski vardi.
Yav neden kırılgan olursunuz kürsel küresem ısınma bize vortex hediyesi ediyor.
Çok sınır bir güncelleme oluyor valla yani İstanbul baya bir kuru soğuk çekip kara ulaşıyor bu da hiç güzel değil ama kötü bir güncelleme mi? bence değil ama çok sınırda
![]()
2 akşam önceyi düşününce de şu güne şaşırıyorum özellikle hatırlayanlar vardır büyük şok yaşamıştık o diyagramla ve şimdi bu hale geldik çok şükür
Doğulama trendi devam etmediği sürece güzel güncelleme ama biraz korkuttu orası ayrı
Yav neden kırılgan olursunuz kürsel küresem ısınma bize vortex hediyesi ediyor.
Abi umarım vorteks olmaz biri kara doyarken diğeri izliyor. İzobarlarıda mahvedip DEK oluşumunuda etkiliyor