İstanbul Meteorolojik Hava Durumu

• Böyle yağsın 1 hafta bile uykusuz kalırım muazzam...

Dışarıda hiçbir şeyi göremiyorum. Çok fena tipi var.

Eren de görseydi keşke

‘’Pressure is a privilege’’

Eren de görseydi keşke

Hocam esenlerde görür değil mi bunu 5 e kadar uyumayı düsünmüyorum

• Hocam esenlerde görür değil mi bunu 5 e kadar uyumayı düsünmüyorum

Hocam oluşumlar her bölgeyi etkiler. Radar çok güzel. Ayrıca kütleler karada güç kazanıyor gibi yoksa bu kdar yoğun bir yağış olmazdı konumumda

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Kütleler yaklaşıyor konumuna yusser

• Hocam oluşumlar her bölgeyi etkiler. Radar çok güzel. Ayrıca kütleler karada güç kazanıyor gibi yoksa bu kdar yoğun bir yağış olmazdı konumumda

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Kütleler yaklaşıyor konumuna yusser

İnşallah hocam dün gece cok iyi yağdı karşı bina bile gözükmedi bir ara umarım bu gece daha fazlası olur suan yerler buz tutmus durumda

Eren de görseydi keşke

Şunu yazdığım sıralar 37dbz kütle geçişi olmuş

• İnşallah hocam dün gece cok iyi yağdı karşı bina bile gözükmedi bir ara umarım bu gece daha fazlası olur suan yerler buz tutmus durumda

Sırayla her bölge nasiplenecek bu radar boş geçmez Selam

• Bu sistemden şikayet edilmesinin nedeni 5 gün boyunca kar yağacak denmesi. Twitter çöplüğünden dolayı bazı kişiler 5 gün boyunca yerde örtünün kalacağını üstüne birikim yapmaya devam edeceğini sanmış galiba. İstanbul gibi beton yığını ve sıcak bir şehirde çok efsane sistem beklememek gerekiyor. Zira en son efsane 2017 de olmuştu. O yıldan beri adam akıllı süper denecek kadar bir sistem gelmedi 2022 kısmen sayılabilir sadece. Bu yüzden İstanbul için beklenti her zaman hangi yıl olursa olsun düşük tutulmalı. Twitter'da konuşanlara yada amatör yorumculara itibar edilmemeli.

• bu kütle cok yavas ilerliyor ve cok batıda sadece çatalca silivri esenyurt tarafını etkileyecek gibi gözüküyor umarım öyle olmaz çok güçlü

• Şuan esenler son kütleyi alıyor sanırım yaklasım 5-10cm birikim var üstüne yağması lazım biraz daha ya umarım kesilmez yağışlar