Ecmwf sabah anadolu yakasının doğusuna kar vermiş
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu
-
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Sinan Hocam 2030a kadar güzel bir kış olurmu sizce öyle bi ihtimaller varmı Hocam
-
- Resmi Gönderi
Sinan Hocam 2030a kadar güzel bir kış olurmu sizce öyle bi ihtimaller varmı Hocam
Konu açtımya 9 ay sonrası için
-
Güncel
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
-
Önümüzdeki süreç tam hastalık havası, dikkat edelim
Hafta sonuna kadar olan süreçte sıcaklıklar gün gün artarak cumartesi günü pik yapacak. Yaz tadında bir hafta sonunun ardından, gelecek soğumanın gücü değişime açık olmakla beraber tekrardan hızlıca kışa geri dönüş yapmamızı sağlayacak.
Burada bir önemli husus ise lodos. Hafta sonu şehrin güney kıyılarında lodosun etkisiyle beraber hissedilen sıcaklık daha düşük olacaktır diye düşünüyorum. Yani kuzey kesimler 30 derecelere varıp yaz provası yaparken güneyde ise bahar tadına bir hafta sonu olacak gibi duruyor.
Cumartesi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. PAZAR
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. ÇARŞAMBA
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Şu anlık gücü belirsiz bir soğuma bizi bekliyor, takibe devam...
-
- Resmi Gönderi
Eline sağlık wriscuttern
-
2019 Nisan ayında zayıf olmasına rağmen bu soğuk sistemde Esenler'de 2 dakikalık bir kar yağışı görmüştüm. Hatırlayan var mı.
-
- Resmi Gönderi
2019 Nisan ayında zayıf olmasına rağmen bu soğuk sistemde Esenler'de 2 dakikalık bir kar yağışı görmüştüm. Hatırlayan var mı.
Aynısından gene var o tarihlerde
Haftalık verilerde var
-
- Resmi Gönderi
Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
- Resmi Gönderi
Izlanda ben de 9 Nisan 2021 olması lazım. Bu tarihte havada kar görmüştüm Sarıyer’de.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Hatta öğle saatlerindeki graupel geçişleriyle araba üzerlerinde gözle görülür fakat kısa süreli beyazlama olduğunu hatırlıyorum.
Sonrasında 10-15 dakika lapa lapa kar yağmıştı.
-
- Resmi Gönderi
Muhammed Ali onaylar doğru veya yanlış varsa
2021 Nisan ve İstanbul da kar
İstanbul Ataşehir Saat 11.40 https://www.havalarinsesi.com/forum/ | By Havalarinsesi.forum | Facebookİstanbul Ataşehir Saat 11.40 https://www.havalarinsesi.com/forum/www.facebook.com -