Arada oraj da oluyor
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. ENKA sıcaklık grafiği 📉
-
Çatalca radar sahası 0.3 derece
-
- Resmi Gönderi
Çok şeyler oluyor ama 😞
Bana uzak
-
Yağış hattı hızlı hareket ediyor. Anadolu yakasının cephe yağışında kar görme ihtimali var
-
- Resmi Gönderi
Yağış hattı hızlı hareket ediyor. Anadolu yakasının cephe yağışında kar görme ihtimali var
Hepsi bu kadar mıydı yav
-
Hepsi bu kadar mıydı yav
DEK’lere bakmak lazım abi. ICON ve GFS yatık karayel olmasına rağmen İstanbul’un içinde DEK vermişti. Sen benden daha iyi bilirsin ama cephede saf kar şartları avrupa yakası için zor duruyor 🫡
-
- Resmi Gönderi
DEK’lere bakmak lazım abi. ICON ve GFS yatık karayel olmasına rağmen İstanbul’un içinde DEK vermişti. Sen benden daha iyi bilirsin ama cephede saf kar şartları avrupa yakası için zor duruyor 🫡
O zaman model yanıltıcı olmazsa sabah 7 den sonra sabah saatleri diyebiliriz
-
- Resmi Gönderi
Şurayada kocaman küçük bir not bırakıyorum
İstanbul ‘a kar 20-25 Nisan civarında yapabilir tutucu şekilde . Sağlık sorunlarım devam ettiği için çok ayrıntıya giremedim.
-
İstanbul ‘a kar 20-25 Nisan civarında yapabilir tutucu şekilde . Sağlık sorunlarım devam ettiği için çok ayrıntıya giremedim.
Geçmiş olsun üstad
-
Bu hava Zonguldak'a ne zaman ulaşır anlık 7.5 derecedeyiz daha
-
Karayel çok yatık anadolu yakasının belli bir kısmı deklerden yararlanabiliyor.
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Güncel istanbul diyagramı
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -