Güneydoğu ne var ne yok? Bi gelim bakim dedim keyifler nasıl ??
Kafalar karış8k hocam ? siz nasilsiniz? Şimdiden hayırlı olsun zonguldak için.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturGüneydoğu ne var ne yok? Bi gelim bakim dedim keyifler nasıl ??
Sen harunsalman72 misin
Evet dostum ?
Güneydoğu ne var ne yok? Bi gelim bakim dedim keyifler nasıl ??
Hoş geldiniz hocam keyifler pek yok sistemin. En kötü işleyeceği yerlerden biri olduğu için her seferinde model farklı birşey veriyor hakkımızda hayırlısı mesela sabah ecm çok iyiydi şuan fos alıştık ama mesela 24 saat sonrasına 20 cm kar verse bence bu konudaki kimse inanmaz?ben dahil
Valla hocam ben artık işi anlık olaylara bıraktım. Alışkanlık olarak modele bakacam? inşallah sizin içinde hayırlı bir güncelleme olur
Valla hocam ben artık işi anlık olaylara bıraktım. Alışkanlık olarak modele bakacam? inşallah sizin içinde hayırlı bir güncelleme olur
Uzun süre model takibi yapinca bu kivama geliyor insan. Sizin de uzun süredir bu işlerde olduğunuz belli. biz daha bu kadar sakin kalacak duruma gelmedik.
Diyarbakır dan selamlar dostlar
aleyküm selam hoş geldin toprağım
Vealeyküm selam dostum.
Gfs iki vurayım da kıvama gel??
Uzun süre model takibi yapinca bu kivama geliyor insan. Sizin de uzun süredir bu işlerde olduğunuz belli. biz daha bu kadar sakin kalacak duruma gelmedik.
Yani modele takılı kalmanın bir anlamı yok baktığım 5 model farklı telden çalıyor. Siklonu geçtim. Dek yağışı bana yeter
Yani modele takılı kalmanın bir anlamı yok baktığım 5 model farklı telden çalıyor. Siklonu geçtim. Dek yağışı bana yeter
Vade orta vadeyi de geçti. Artik yaklaşinca ortak noktada buluşurlar da diyemiyoruz. Sabah ola hayrola.
Bazı modeller yağış konusunda çok kötü gülmeyecek gibi. 17 ocak sisteminde verdikleri kar yağışının 2 katını aldım. En yakın ecm bilmişti.
Bazı modeller yağış konusunda çok kötü gülmeyecek gibi. 17 ocak sisteminde verdikleri kar yağışının 2 katını aldım. En yakın ecm bilmişti.
Ben yağişa bakmiyorum hocam. Gerçekten de çok oynak. Geçen sene bize 1 mm vermiyordu modeller 15 mm lik kar aldik. Ben şimdi sadece soğuğun gücüne ve sistemin gidişatına bakiyorum. O da pek iyi bir yere gitmiyor maalesef
Aynen öyle. Elimizde bir tek gem kaldı. Hayırlısı bakalım
Aleykumselam Hoşgeldiniz