- Resmi Gönderi
25 gecesi kar ihtimali takip ediyorum bir süredir. Son GFS güncellemesi umut vadediyor
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur25 gecesi kar ihtimali takip ediyorum bir süredir. Son GFS güncellemesi umut vadediyor
Bir anda %45 gördük 👀
ECMWF hoşuma gitti. Yarım veya 1 dereceye bakar . Diyarbakır iklimine tam hakim değilim ama . Bir sürpriz olur mu takibe devam bakalım.
Aralık ilk haftası sistemi potansiyelini iyice belli etmeye başladı. 👀 hemen hemen metrelik kar alırız gelirse . 🏃🏻➡️
Karla karışık yağmur ikonu koymuş MGM . Ecmwfye paralel olarak. Bakalım ilk kar tanelerini biz de görecek miyiz
Şehrin rakımından dolayı ve şehir yapısına , hangi durumda kar aldığına tam hakim olmadığım için tam net bir yorum yapamıyorum. İşimiz zor gibi. Ama imkansız değil. takibe devam.
Ayın 25'i öğleden sonraa akşam ve 26 sı düşecek yağış karla karışık yağmur şeklinde olacak Diyarbakır'da kuvvetle muhtemel. Örtü ihtimali zayıf.
MGM Diyarbakır'dan kky simgesini kaldırmaz muhtemelen sabah da ECMWF'de bir değişiklik olmazsa. Hatta hafif kar simgesi koyabilir.
GFS gece muhtemelen kar olasılığımızı artırır diyagramda. Kar derinliği bakımından olasılıklar hala gayet iyi
bombayı bırakıp kaçıyorum
AB hareketi çok önemli. Artık 50 saat civarı bir süre kaldı. Ve muhtemelen Diyarbakır’da kar sınırı ancak 1000 metre civarına inebilecek. Şu anki görüntüler o sabah verilerine göre. Akşamdan sabaha bir bozma var bölgemiz adına. Bize ne kadar bozarsa batıya o kadar düzeltir. Hayırlısı diyelim